Szoknya, amiből kislányként csak a pörgős-forgós az elfogadható. Legyen lágy, légies mozgású, amilyenné majd a későbbi évek folyamán a női lélek alakul.
Na de a nadrág! Azt csak a férfiak viselik! A család vezetői, hétköznapi főhősei, kinek a szoknyát viselők szívesen állnak a jobbjára! No de ne feledjük napjainkban a hölgyeken is rendkívül csinosan áll a nadrág, persze a szoknya viselése a célok elérésének fontos eszköze lehet.
A szépen forgó szoknya és az élére vasalt nadrág kéz a kézben jár, ettől szép az élet és volt csodás a bál.

Már hagyományosan novemberben rendezik meg az Arany Ovis bált – idén az Egy szoknya, Egy nadrág elnevést kapta Soltvadkerten.

Kovács-Börcsök Brigitta főszervező
-Hirdetés-

A szervezők nevében Kovács-Börcsök Brigitta köszöntötte a vendégeket, majd lehangoló hírrel folytatta: „Óvodánk életében szomorú esemény történt, az óvoda gondnoka Hubanov-Dimitrov István elhunyt. Róla szeretnénk megemlékezni egy egyperces néma csenddel. Megkérek mindenkit, hogy álljunk fel és emlékezzünk.”

A cél mindig az, hogy sikeres bált rendezzenek, hiszen ez teszi számukra lehetővé, hogy a bölcsődében és az óvodában is színvonalas programokat tarthassanak és hozzájárulhassanak a körülmények folyamatos javításához.

Minden évben vannak, akik utoljára segítenek a jótékonysági est megszervezésében. Így volt ez most november 23-án este is. Köszönetet mondtak eddigi munkájuknak, Szalontainé Benke Irénkének, Turán Szilviának, valamint Nagy-Holczimmer Edinának és Szabóné Horváth Montikának.

Turán Szilvia, Kovács-Börcsök Brigitta és Nagy-Holczimmer Edina

A vacsora első fogása sertésraguleves volt, amit tálakban szolgáltak fel az asztalokra, ezt követően pedig a svédasztalról lehetett válogatni a töltött káposzta, és a finomabbnál-finomabb sültek és saláták közül. A vacsoráról idén is a SA-NO-TI Kft. gondoskodott, a zenét pedig Kis Gyöngyi és Tasi Tamás szolgáltatta.

A vacsora után a lelkes óvónők és dajkanénik – a rengeteg segítség mellett – egy igazán különleges műsorral készültek, amivel méltóképpen megkoronázták az estet.

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni Soltvadkert város vállalkozóinak, szülőtársaiknak és mindenkinek, aki felajánlásával hozzájárult jótékonysági estükhöz.
A fantasztikus díszítés az óvónők, gondozónők és a szülők közös munkáját dicséri, amit külön köszönnek nekik.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (88 db kép)
MEGOSZTÁS