A 7. Dimenzió Építésziroda (Kecskemét), Daróczi Csaba természetfotós (Soltvadkert), és Durányik László karnagy (Kecskemét) kapták meg idén a Bács-Kiskun megyei Prima Díjakat és a vele járó 1-1 millió forintos csekket.

-Hirdetés-

A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben díjat alapított a művészet, tudomány, oktatás és sport kimagasló megyei képviselői számára, hogy anyagi és erkölcsi elismerésben részesüljenek a szűkebb régiónkban élő és dolgozó kiválóságok.

A magánfelajánlásokból származó, háromszor egymillió forintos Megyei Príma Díjat és az internetes szavazatok száma alapján elnyert közönségdíjat 2019. november 29-én, pénteken este adták át a Four Points by Sheraton Kecskemét szállodában rendezett nagyszabású gálaesten.

Házigazdaként Weninger Richárd, a VOSZ megyei elnöke nyitotta meg gálaestet, melyen több mint kétszáz meghívott, ismert vállalkozók, közéleti személyiségek vettek részt. A VOSZ megyei elnöke a beszédében kiemelte, hogy a vállalkozói összefogásból megalapított megyei Prima díj kiállta az idők próbáját és 15 év alatt méltó rangra tudott emelkedni a megye kultúrális életében.

Az est kezdetén köszöntötte a Bács-Kiskun megyei Prima Primissima díjasokat és beszédet mondott Rideg László, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke is. 

A jubileumi gálaesten fellépő megyei és országos szintű művészek, köztük a 2019. év magyar előadója, Király Viktor produkciói biztosították az ünnepi hangulatot. A gála színvonalas lebonyolításáról az est két műsorvezetője Novodomszky Éva, a Duna Televízió szerkesztő műsorvezetője és Kiss Zoltán színművész gondoskodott.

Forrás: keol.hu

MEGOSZTÁS