Idén volt a második alkalom, hogy bált szervezett a kiskőrösi női kézilabda csapat. Az eseményt tavaly szervezték meg először, s már akkor eldöntötték, hogy hagyományt szeretnének belőle csinálni. November 30-án került megrendezésre a nagy sikerű Női Kézilabda bál, melyen több, mint 160-an vettek részt.

-Hirdetés-

A bál szervezésében Czérna Bianka kézilabdás alelnök segédkezett. Az eseményre a Fortuna étterem szolgáltatta a helyszínt és a kétfogásos finom vacsorát. A vacsora előtt Czérna János edző köszöntötte a vendégeket és nyitotta meg az eseményt. A jó hangulatért és a hajnalig tartó mulatozásért élőzenével Markó János “Nani” és Komlósi Gyuri felelt. 18:30-tól volt vendégvárás, a vacsora pedig 19:30-kor kezdődött el.

Az est fénypontja a kézilabdás lányok fergeteges műsora volt, melyben részt vettek az idősebb, felnőtt játékosok, edzők és szervezők is.

Az est további részében határtalan jókedv és mulatozás volt jelen, a vendégeknek volt lehetőségük különböző fényképkeretekkel fotózkodni, melyeket a kézilabdás lányok biztosítottak. Éjfél után sorsolták a tombolákat, melyek a háztartási gépektől kezdve a lakásdekorációs termékeken át tartalmaztak értékesebbnél értékesebb ajándékokat.

A második kézilabdás bál is fantasztikus hangulatban telt, hajnalig tartó mulatozással ért véget. A bál bevételeit a sportolók utazási, étkezési költségeire fordítják, valamint a további kiadásokra.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)
MEGOSZTÁS