December 13-án a gyerekek szavára Kiskőrösön is felgyúltak a fények a város karácsonyfáján, amit Janovics Sándor kiskőrösi lakos ajándékozott a városnak. Ezzel egy időben az adventi tér is megnyitotta kapuit a közösség részére.

-Hirdetés-

A megnyitó ünnepségen városunk polgármestere Domonyi László kifejezte bizalmát arra nézve, hogy sokan ki fognak jönni a térre. Hisz benne, hogy tudunk mi Kiskőrösiek együtt ünnepelni, tudunk egy jót esténként beszélgetni és tudjuk együtt élvezni az esti műsorokat is.

Az esti műsorokra nagyon sok segítséget kaptunk a Kiskőrösi Óvodáktól. Péntek este a Szűcsi óvodásoké volt a főszerep. A középső és nagycsoport gyermekei Karácsonyi varázslat címmel harangjátékkal, versekkel és gyertyatánccal hozták elénk az ünnepek meghitt hangulatát.

Köszönjük a felkészítő óvónők: Kecskemétiné Viczián Ilona, Torgyikné Balogh Noémi, Bolemányi Bernadett munkáját, a gyerekek bátorságát és a szülők segítségét.

Látogassanak ki a főtérre, gyönyörködjenek városunk ünnepi díszében, válogassanak a faházak kínálatából és közben nézzék meg a gyerekek műsorát, akik nagy izgalommal készülnek, hogy pár percre átadhassák az ünnep hangulatát nekünk.

-Szilvi-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS