Ez a konvex kültéri közlekedési tükör biztonsági és munkavédelmi szempontból is egyaránt ideális. Remekül használható útkereszteződésekben, keskeny utakon, éles kanyarokban, korlátozott látási viszonyokkal rendelkező útszakaszokon, és bármilyen egyéb kültéri helyen, ahol szeretnék megszüntetni a holttereket, illetve szeretnék megelőzni a baleseteket. Rendkívül strapabíró, mivel egy könnyűsúlyú, törésmentes polikarbonátból készült eszközről van szó. Tetején még egy beépített árnyékoló is található, mely távol tartja a napfényt és az esőt.

Kudron Tamás képviselő

A november 20-i testületi ülés alkalmával Kudron Tamás képviselő egy ilyen konvex kültéri közlekedési tükör kihelyezését javasolta a Klapka György és a Pozsonyi utcák kereszteződésében, hiszen elmondása szerint régóta balesetveszélyes a közlekedés az érintett útszakaszon.

-Hirdetés-

Mi és az itt élők először Domonyi László polgármester segítségét kértük, aki egy percig sem gondolkodott, nagyon készséges volt ez ügyben. Másfél héttel később a helyszínre Martin Ferenc, városüzemeltetési referens és munkatársai érkeztek ki, akik a megfelelő irányba állítva, profi módon, gyorsan ki is helyezték ezt a közlekedési tükröt. Ezúton is köszönjük! – nyilatkozta hírportálunknak Kudron Tamás képviselő.

Kutyifa Icu

MEGOSZTÁS