Tömjén, Mirha, Karácsony (nem csak EGYEDÜLIEK vagy társas magányban élők részére)!

Rendhagyó dologra készülök ismét. Soha nem volt erényem beállni a sorba, ahol a tömeg minden egyes tagja könyöküket veszélyes fegyverként „felavatva” tör előre másokat letaposva. Hiszem, hogy az “egy sor” mellett van még millió út nyitva és balga félelmet dédelget az, aki nem mer egy pillanatra sem erről az unottan kígyózó, semmibe sem tartó rozsdás vonatról leszállni.

Vadnai József

Nem lesz itt szó a társas karácsonyról, nem lesznek itt közhelyek penészes ajtói nyitogatva. Arra van itt elég poéta! Vázolnám azt amit látok, majd azt amit élek.

-Hirdetés-

Minden napom boldogan telik és próbálom ezt „ráerőltetni” szűk kis környezetemre is. Néhány ember őrültnek tart, mert képtelenség számukra elhinni azt, hogy minden napban van egy csoda! Gyere hozzám közelebb! Megmutatom! Utamat illatok biztosítják már egy ideje, akik biztonságban tartanak a nem megszokott úton. Innen látni, hogy néha EGYEDÜL LENNI JÓ. Tudsz magadra figyelni, tudsz másokra figyelni, majdnem jut idő a világ összes fura teremtményét megcsodálni egy pillanatra.

TÖMJÉN az esszenciák királya. Nem hiába kapja minden misztikus történet főszereplője védelemként a tömjént. Magasztos isteni energiája szembeszáll minden olyan dologgal amit sima halandóként veszélyesnek hiszünk. Vallom, hogy MINDEN ember jónak születik. Nem láttam még csecsemőt pisztollyal, késsel kibújni anyja méhéből. Megadatik alapból az az isteni kész-ség amit néhány „gondviselő” rögtön eltakar, mert majd úgy biztos biztonságosabb. A világ legnagyobb bűnét követi el minden bölcsőjét őrző dajka, aki saját félelmét rögtön átadja. A tömjén nem engedi be a spirituális sötét félelmeket a térbe. A tömjén inhalálásának hatására lassul és mélyül a légzés elejét véve ezzel az ideges, stresszes állapotnak. Félelem, idegfeszültség nem tud már jelen lenni. Sok depresszióban küszködő ismerősöm első segítője volt a tömjén. Nekem biztonságot jelent. Olyan övvel vagyok itt bekötve, ami a karambolnál is csak lágyan simogat. Emberi EGÓk találkozásánál nem sérülök már. Mosolyogva tudok odébb állni, reménykedve, hogy egyszer az egyperces barátom ámokfutása is véget fog érni. Nem kell nekem külön olyan társ már, aki 5 perc dicséret után a nap többi részét fusztrációk spiráljában szenvedi és próbál behúzni, hátha együtt könnyebb rettegni. Nevetséges körök ezek. Hibás, évszázados porokkal beterített más generációk félelmei. Elengedni segít a tömjén. Isteni világosság gyúlik föl hirtelen és egy pillanat alatt válhat életünk legnagyobb felfedezésévé: ezek nem az én csomagjaim. Őseim kofferjét cipelem, ideje letenni őket. A tömjén nem kérdez. Segít! Már születés előtt megmutatja hatását, méhet erősít és sebgyógyulást támogat egy angyali erővel. Elveszi tőlünk az ÖN-sajnálatot, szóval mindenkit óva intek a használata előtt. Lehet életünk legnagyobb energiáját veszi majd el tőlünk! Döntsük el előre mivel fogjuk ezt a teret betölteni. Legyen a picit segítő, legyen picit tanító, legyen picit szerető, ölelő ez az új társ. Amire még felhívnám a figyelmet, hogy parazitáktól is meg tud szabadítani. Legyenek ezek bennünk, rosszabbik esetben mellettünk. Erőt ad a győzelemhez, de józan észre szükség van itt is! Mit kezdünk majd a trófeával? Bírjuk majd azt egyedül?

KARÁCSONYKOR legyünk egy kicsit magunk számára is fontosak!

Ahogy az egyik hibás program szerencsétlen mondata hangzik: Legalább ilyenkor…. Rögtön indul egy gondolat, soha máskor nem lehet ez, de ilyenkor… Balgaság ismét. Lehet minden nap karácsony, csak el kell hinni ezt is és őszintén megvallva, inkább akkor ezt hiszem el, mint a másik „szomorúembermondatot”. Lehet egyedül is gyönyörű a karácsony. Egyedül… Ilyenkor mindig bekapcsol egy belső hang! Miként akarsz te egyedül lenni a Földön? Egyedül? Több mint 7 milliárd ember él itt „felnőttek”!!! A másik cuki kis mondat: Engem senki sem szeret… Engem felhívott már? Tőlem kérdezte? Mindenki isteni küldetéssel született.

ōTERRA® CPTG tanúsított, tiszta, terápiás minőségű illóolajok

MIRHA az ANYAI GONDOSKODÁS. Szükségünk van szellemiségre. Szomorúan telne az életem, ha csak hús és vérként néznék magamra. Bőrünket külső pajzsként hordjuk a világban. Bármiféle bőrproblámát, kiütést, ekcémát nagyon hatékonyan hoz rendbe ez az esszencia. Bőrünkön megjelenő problémák az elhatárolódás jelei. A mirha olyan lágysággal oldja meg ezeket mint egy csecsemőjét tartó édesanya gyöngéd ölelése. Ha bármi konfliktusunk van anyai részen a Mirhát segítségül hívva meg fog oldódni a probléma. Legyen ez belül egy oktalan tépelődés, vagy egy fölösleges vita külső okok miatt, nem fog válogatni. Rendbe lesz minden, hisz így van a világunk tervezve! Szeretnél a lelkeddel találkozni? Keresd a tömjén és mirha keverékét és segítségedre lesznek. Amikor boldog vagy, lélek vagy!

Van egy jó hírem! A KARÁCSONY szentsége felerősíti ezt a szándékot az egész világban. Most könnyebben lehetsz boldog! Egyedül is, Társaságban is. Felvillant előttem most a kapcsolat kellemesen vakító fénye. Egy gyógyító angyalt mutatott a sors. Maradjon ez egy perc vagy legyen végtelen, már van minek örülni! Szerelmes tudsz lenni birtoklás nélkül is. Hidd el, nem kell hozzá más, csak te!

Nem tűnt el viszont még elmémből magányos éveim lenyomata és ettől csodásabb idő a mostani tudatommal talán nem is volt. Az utóbbi években nem volt olyan nap, hogy ne tudtam volna valamiért nevetni! Minden nap találkoztam a lelkemmel. Megmutatta: egyedül is túl tudod élni és mindenben részesülhetsz. Csodás érzés ez, amit elválaszt előlünk az EGO magas palánkja. Az van ráírva, hogy társaságban biztonságosabb. Hazugság! Soha nem tudsz te itt egyedül lenni. Remeték is csak a múzeumokban vannak már! Soha nem vagy egyedül! Olyan boldogság vár rád minden nap, ha felszabadultál az ősi ösztön fojtogató rablánca alól, amit tűnő tündérmesének hiszel majd! Bízz végre magadban!

Döntsd el minden reggel, hogy bármi történjen neked ez a nap csodás lesz. Ha elhiszed, megtörténik! A HIT nagyon fontos! A magadba vetett hit! Alázattal töltsd a mindennapokat de ne álszentül. Minden napfelkelte és napnyugta között isteni erővel megáldott teremtő vagy! Járj széles mosollyal, röhögve, ítéletektől nem félve, mert most is teremtesz! Legyen a figyelmed magadon, szeresd, imádd azt a lényt, ami te vagy és mindenki más is imádni fog!

Karácsonykor adj egy hatalmas ajándékot magadnak! Fogadd meg magadnak, hogy életed hátralévő minden egyes napjában találsz magadban valami csodálatosat! Isteni csoda vagy és ezen nem tudsz már változtatni! Mint minden művész alkotása, teremtője jegyeit viseli! Istentől valók vagyunk, pont ő lenne kivétel? Húzd ki magad és mostantól légy büszke származásodra! Kiváltságos vagy! Légy ma nagyon BOLDOG!!!

Vadnai József

MEGOSZTÁS