A labdarúgás után nézzük mi történt a kézilabdában kistérségi csapatainkkal. A megyei első osztályban a Kecel KC és a Soltvadkerti TE-BS Plastic volt érdekelt, míg a nőknél a Kiskőrös és szintén a Soltvadkert.

-Hirdetés-

2018-2019-es idény alapszakaszának végén a Kecel KC végzett a tabella élén azonos pontszámmal, a Bácsalmás együttesével. Így mehettek a négyes döntőbe ahol eldőlt ki lesz a bajnok. A Keceliek legeredményesebb játékosa az alapszakaszban Laki Gergő volt 122 szerzett góljával. Május utolsó hétvégéjén került sor a négyes döntőre, ahol a Kecel végül a harmadik helyen végzett.

A Soltvadkerti férfiak az alapszakaszban a 6. helyen végeztek. Náluk a legeredményesebb játékos Opauszki Péter volt 81 góllal.

A nőknél a 2018-2019-es idény alapszakaszának végén a Kiskőrös a 4., míg a Soltvadkert a 8. helyen végzett. Ennek értelmében a Kiskőrösi lányok mehettek a négyes döntőbe, ahol a 4. helyet szerezték meg. A Kiskőrösiek legeredményesebb játékosa az alapszakaszban Torgyik Rita volt 145 találatával, míg a Soltvadkertieknél Korsós Alexandra kereken 100 szerzett góljával.

2019 őszén szeptemberben indultak a bajnokságok küzdelmei. A nőknél jelenleg a Soltvadkerti lányok a 7., míg a Kiskőrösiek a 8. helyen állnak a kilenccsapatos bajnokságban. A Soltvadkertnél Korsós Ágnes, míg a Kiskőrösnél Schiszler Hanna vezeti a házi góllövő listát.

A férfiaknál a félidőnél a Soltvadkert vezeti a megyei első osztályú bajnokságot, míg a Kecel a 7. pozíciót foglalja el. A Soltvadkertnél Bakai Gábor, míg a Kecelnél Csúzi Tibor vezeti jelenleg a házi góllövő listát.

B.D.

MEGOSZTÁS