Immáron harmadik alkalommal várta az Art Café a művészet iránt érdeklődő látogatókat január 4-én. Ez alkalommal a fotózás, fotóművészet volt az est fő tematikája, s ehhez több fotóművészt hívott vendégül Kunhegyesi Feró festőművész, aki Benyik Norberttel, az Art Café tulajdonosával közösen hívta életre az Összművészeti Szalont.

Szénási Ferenc fotói, melyet Bács-Kiskun megyében készített 2019-ben
-Hirdetés-

A vendéglő teljesen megtelt művészetet kedvelő emberekkel, változatos korosztályt képviselve. A többórás esemény magába foglalta a vendégek bemutatását, közös témamegvitatást, jó hangulatú beszélgetést különböző fontos témakörökben. Az ország több részéről is érkeztek fotósok erre az eseményre, köztük: Paletta Richárd (Kalocsa), Bartóki-Gönczy Nóra (Budapest) és Szénási Ferenc személyében,akik a témához kapcsolódó műveiket mutatták be a közönségnek. Az elmúlt két eseményhez hasonlóan itt is Horváth Tibor zenész járult hozzá a fantasztikus hangulathoz.

Paletta Richárd Kalocsáról érkezett

A program további részében Bass László egyetemi adjunktus Szociopoly játékában is részt vehettek a jelenlévők, mely segítségével tényleg Közelebb a valósághoz érezhették és képzelhették magukat a játékosok, hiszen a közmunkából élők életébe/helyzetébe cseppenhettek egy kis időre.  

Az Art Café kiváló helyszínként szolgál a minden hónapban megrendezésre kerülő Összművészeti Szalon megvalósításához, különleges atmoszférájával, díszítéseivel, légkörével és hangulatával. A vendéglő tulajdonosai: Benyik Norbert és Benyikné Csilla szintén nagy művészet kedvelő emberek, így hatalmas boldogsággal tölti el őket, hogy hónapról hónapra színes művészeti eseményeket szervezhetnek kávézójukban. 

Továbbra is szeretettel várják az érdeklődőket az Összművészeti Szalon ingyenesen megrendezésre kerülő programjaira.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS