A kiskőrösi Petőfi Sándor Városi Könyvtár év eleji programkínálatáról Turán Istvánné Margó könyvtár-igazgató tájékoztatott minket.

Turán Istvánné Margó könyvtár-igazgató és fia: Turán István történész

A kultúra napja alkalmából január 23-án 17 órakor Tarics Péter:Tanúságtétel, (i)gazság, végítélet c. 1956-os könyvének bemutatója lesz a könyvtárban.

-Hirdetés-

Az év első Mese-Vár foglalkozása családok számára január 31-én 16:30-kor lesz. az esemény témája: Jegesmedvék minden mennyiségben lesz.

Február 6-án 9:00-13:00 óra között Mesemondó Találkozót szervezünk a gyerekeknek a Gyermekkönyvtárban.

A Gyermekkönyvtár Kölyök-Klubjának első alkalma február 21-én 14:30-kor lesz, mely körülbelül 4-6 hetente ismétlődik. Új tagokat (10-12 évesek) is szeretettel várunk.

A felnőtt részlegben működő Kamasz-Klub idei második foglalkozása január 17-én pénteken kerül megrendezésre 16 órakor. Itt is körülbelül kéthetente vannak a beszélgetések, ahová szeretettel várjuk a 14-20 éves fiatalokat.

Ami biztosan lesz még, az az Ünnepváró játszóház húsvét és karácsony előtt, melynek pontos időpontjáról még nem állapodtunk meg a partnerekkel.

Természetesen ebben az évben is lesznek könyvbemutatók, valamint író-olvasó találkozók is, melyek még szintén szervezés alatt állnak. 

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS