Egy Mazda és egy Peugeot személyautó ütközött frontálisan Soltvadkerten, a Bajcsy-Zsilinszky utcában 2020.01.16-án csütörtökön reggel.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A Mazda típusú személygépkocsi Soltvadkert felé tartott, eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, aminek következtében frontálisan ütközött a szemből érkező Peugeot személyautóval.

Információink szerint a Mazdát egy friss jogosítvánnyal rendelkező fiatal lány vezette, aki komolyabb sérülést nem szenvedett utasa viszont súlyosan megsérült. A Peugeot-t vezető személy szintén megúszta sérülések nélkül, viszont utasánál nem volt bekötve a biztonsági öv, szintén súlyosan megsérült. A sérültek a mentőszolgálat dolgozói kórházba szállították. 

Elsődleges információink szerint a kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók még a helyszínen tartózkodnak. A szakemberek a mentési és helyszínelési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

 Az út jeges és csúszós! Vezessenek az időjárásnak megfelelően, óvatosan!

Kiss Tamás

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS