Január 20-án indult és négy héten keresztül tart a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programjának szavazási szakasza. A Kiskőrösi Mentő Alapítvány is bejutott a döntőbe! Most a Tescoban vásárlók kezében a döntés, hogy kik nyerik a 400, 200 és 100 ezer forint összegű támogatásokat.

Ehhez nem kell mást tenni, mint 2020. január 20. és február 16. között a vásárláskor kapott zsetont bedobni az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtőkbe. A szavazatok számának függvényében dől el, hogy a Tesco mely kezdeményezéseket támogatja 400, 200, valamint 100 ezer forinttal.

-Hirdetés-

A nyertes pályázatnak köszönhetően 2019-ben új végtagrögzítő eszközöket és vákuum matracokat szereztek be a TESCO támogatásból. A Kiskőrösi Mentő Alapítvány ezúttal oktatási eszközöket, gyakorló babát szeretne vásárolni.

Vészhelyzetben minden perc drága. Ezért érdemes megtanulni és gyakorolni a legfontosabb elsősegélynyújtási beavatkozásokat, hogy szükség esetén azonnal legyen segítség a bajban. Ezért szeretnék egyre magasabb szinten és egyre jobb eszközökkel, interaktív módon oktatni a lakosságot, hősöket képezni, ezért új oktatófantomokat terveznek vásárolni az újraélesztés gyakorlásához.

„Az életet támogatjuk!”

Önnek csak egy mozdulat, de nekünk ez több százezret érhet. Kérjük szavazzon, hogy a Tesco minél magasabb összeggel tudja támogatni az alapítványt! – emelte ki Farkas Gyula, az alapítvány elnöke. 

Kiskőrösi Mentő Alapítvány
6200, Kiskőrös, Szent László u. 2/a
korosmentok@gmail.com
Tel: 20-886-1600

Kutyifa Icu

MEGOSZTÁS