A 300 fős exkluzív vacsorás rendezvényen, igazi hollywoodi hangulatban, a magyar közélet képviselői, ismert művészek, filmesek, zenészek és a filmszerető közönség üdvözölte együtt a film ünnepét, a 92. Oscar-díj átadását. A Tanács a Los Angeles-i rendezvény élő közvetítéséig zenés programmal ünnepelt, majd vetítettképes előadással mutatták be a versenyben lévő filmes alkotásokat. A rendezvénynek az Europa Congress Center adott otthon.

A színvonalas rendezvényre idén már második alkalommal hívták meg a Csanádi Szőlőbirtok, akik a felszolgált finom ételek mellé igazán pompás nedűket kínáltak.

-Hirdetés-

Agrármérnök családként évtizedek óta foglalkoznak gyümölcs- és szőlőtermesztéssel. Családi gazdaságuk 2001-es megalakulását követően: a Hajós-Bajai borvidéken, Hajós és Császártöltés települések határában fokozatosan alakították ki a mára már 210 hektáron elterülő, művelésmódjában és fajtaösszetételében is korszerű szőlőbirtokukat.

Borászati üzletágukat 2013-ban indították azzal a céllal, hogy a megtermelt szőlő minél nagyobb részéből saját maguk készítsenek prémium minőségű palackos borokat. Újonnan létesült borászatuk elsősorban fehér- és rozéborok előállításával foglalkozik, de termékeik között szerepelnek már könnyen iható, gyümölcsös vörösborok is.

Az eseményről bővebben IDE kattintva olvashatsz. 

Kutyifa Icu
Fotók: Magyar Hollywood Tanács

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS