A felsősöké volt a terep a Bemes farsangon

A farsangi időszakban a beöltözős buli remek alkalom arra, hogy a szórakozásé legyen a főszerep. Így volt ez a Kiskőrösi Bem József Általános iskolában is, amikor a felső tagozatos gyermekek tartottak február 14-én farsangi bulit, melyet a Csillagfény mazsorett csoport bemutatója nyitott meg.

-Hirdetés-

Az iskola életében hagyománnyá vált, hogy minden második évben az egyéni beöltözésé a főszerep. Mégis az idei évben nem a jelmezek kaptak hangsúlyt, a szórakozás másképp valósult meg. Az iskola falai között, most nem a tanulásé volt a főszerep, a baráti társaságok kötetlen beszélgetése, egymás ugratása, a jókedv mellett a tánc nyilvánult meg.

A pedagógusok feladata, most nem a fegyelmezés volt, csak háttérből csendben felügyelték a gyermekeket. Egyedül a tombolasorsolásnál jöttek elő a háttérből.

A gyerekek irányították a diszkót, a termekben a behozott finomságok tálalása is az ő feladatuk volt. A köszöntőt is a Diák Önkormányzat elnöke, Fekete Nelli Napsugár mondta el. Egyszóval a gyermekeké volt a terep!

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS