Emlékezetes vasárnap délutánon van túl az izsáki Gréczi család. Hogy miért is?

-Hirdetés-

Történt ugyanis, hogy az NBII-es bajnokság vasárnapi játéknapján Gréczi Márton a Békéscsaba és Gréczi Gábor a Duna Aszfalt Tiszakécske LC játékosa is gólt szerzett. Ez még nem is lenne olyan meglepő, hiszen több emlékezetes találatot is jegyeznek már az izsáki tehetségek. De az, hogy mikor?! Ez az érdekes és emlékezetes.

A vasárnapi fordulóban előbb a feljutásra pályázó Budafok otthonában szerepelt a Békéscsaba, ahol a 45. percben állt be csereként Gréczi Márton a vendégcsapatba, aki a 91. percben gólt szerzett. Csapata végül 3-2-es vereséget szenvedett.

A Duna Aszfalt TLC pedig a listavezető MTK vendége volt a Hungária körúton, ahol szintén a 45. percben lépett pályára Gréczi Gábor. A sors fintora, hogy ő is a 91. percben lőtt egy gólt, mellyel csak szépíteni tudott, hiszen a mérkőzést 2-1 arányban a bajnokaspiráns MTK nyerte.

Így tehát kiderült miért is lett olyan emlékezetes ez a vasárnap délután a Gréczi családban, akikről tudniillik, hogy igazi futball família. Gábor, a családfő korosztályos válogatott is volt, illetve több megyei bajnoki és kupagyőzelmet is ünnepelhetett az Izsák labdarúgó csapatával. Szilvi, a feleség és édesanya és lányuk Lilla is rúgta a bőrt még jó pár évvel ezelőtt. Amikor csak tehetik, ott vannak a fiúk meccsein – nem volt ez másként vasárnap sem.

Érdekesség még az is, hogy a Békéscsaba jelenlegi edzője Schindler Szabolcs, aki keceli születésű és a 90-es évek elején futballozott a Kiskőrösben is.

-Beniczki Dávid-

MEGOSZTÁS