Rendhagyó mérkőzést játszott a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Vadkert FC STE II. csapata március 7-én a küzdelemsorozat 14. fordulójában. A Soltvadkerten lejátszott mérkőzés előtt a vadkerti játékosok felvettek egy pólót, amelyre betűk voltak festve és összeolvasva „Visszavárunk Sopi!” feliratot mutatott.

-Hirdetés-

A Soltvadkerti TE labdarúgója, Soproni András 2020. február 14-én súlyos autóbalesetet szenvedett. A történtek következtében jobb felkarja és 1 nyaki csigolyája is eltört. Több műtéten is átesett a baleset óta. A felkészülési időszak közepén váratlanul érte a csapatot ez a rossz hír.

A csatár poszton játszó játékos egészen eddig kiváló statisztikával büszkélkedett. Az őszi szezonban a megyei I. osztályban játszott, azonban két mérkőzés erejéig a megyei III. osztályban is pályára lépett a második csapatban és ezeken a találkozókon 3 gólt is szerzett. A csapat az első bajnoki mérkőzés előtt jelképesen üzent a játékostársnak a feliratozott pólók viselésével: “Visszavárunk Sopi!”

A Vadkert FC STE II. csapata a Bócsai BL SE ellen 3-2-re (1-1) megnyert mérkőzés után a győzelmet Soproni Andrásnak ajánlotta fel, a csapattársak jobbulást és mielőbbi felgyógyulást kívánnak neki.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS