A Hegedűs Kornél vezette Funk&Soul Joy zenekar, benne Hegedűs Bori szólóénekessel, hamisítatlan örömzenét hozott a ZÖREY klubba 2020. március 7-én este, méltó hangulatot teremtve a Nőnapi Partyhoz.

-Hirdetés-

 A 2019 tavaszán alapított zenekar még kevésbé ismert a nagyközönség számára, de a ZÖREY-beli koncertjüket hallva, ez nagyon gyorsan változni fog. A funk-soul világslágereket és saját számokat játszó, képzett zenészekre épülő együttesnek egy gyönyörű hangú, igazi őstehetség, szóló énekese van. A még csak tizenhét éves Hegedűs Bori kisgyerek-kora óta rendszeresen énekel népdalokat és modern műfajokat egyaránt. Az elmúlt években sorra nyerte a versenyeket, legyen az versmondó, operett és musical, vagy népdal-éneklési minősítő verseny. Nemcsak a hangja, de az egész lényével átélt előadásmódja rögtön leveszi a lábáról a közönséget.

A zenekar Hegedűs Bori – szólóének; Petrovits Gabriella – vokál, fuvola; Tempfli Erik – billentyűs, Erdélyi Domi – dob; Egewarth Zsolt – kongák-perkák; Kiss Gergő – szaxofon; Bőcz István – trombita és Hegedűs Kornél – basszus gitár felállásban játszott. A nagy-zenekari összhangzás, a szóló és vokális énekek, valamint az egyes hangszeres szólóbetétek profizmusa magával ragadó hangulatot teremtett a ZÖREY-ben. A közönség egy pillanatra sem tudta kivonni magát a zene hatása alól, aminek eredményeképp felejthetetlen élménynek lehetett részese. Köszönjük az örömteli élményt!

A Funk&Soul Joy zenekar koncertjét követően, Szórát Csaba (DJ Zee), olyan zenét kevert az emelkedett hangulatú résztvevőknek, amivel méltó módon táncolhatták át magukat a március 8-i Nőnapra.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS