Két rúgott gól nélküli mérkőzés után utazott a Kiskőrös az idén még hazai pályán veretlen Kerekegyházához. A találkozón a Kiskőrösiek négy gólt szerezve nagyarányú győzelmet arattak.

A Kiskőrösieknél kétszer köszönt be a téli szerzemény Dunai Rudolf, aki ezzel megszerezte első góljait a csapat színeiben. Rajta kívül még Nagy Attila talált egyszer az ellenfél hálójába, és szereztek egy öngólt is a hazaiak. Akik a második félidő derekán szépítettek a góllövő listát vezető Kovács Péter révén.

-Hirdetés-

Az MLSZ által kiadott rendelkezés alapján ez a találkozó is zárt kapus volt.

A Kiskőrösi szurkolók megoldották, hogy láthassák a mérkőzést (Fotó: Vincze Miklós)

A találkozóról a csapatkapitány Ámann Márk számolt be portálunknak. De Dunai Rudolf is nyilatkozott portálunknak a góljairól és a Kiskőrösi csapatba való beilleszkedéséről is.

Ámann Márk:

Volt egy helyzetünk az első negyedórában, amelynél az egyik hazai védő olyan rosszul lépett, hogy egy csúnya térdsérülése lett, és mentő vitte el. Majdnem húsz percig állt a játék. Úgy gondolom ez az eset a Kerekegyházát fogta meg jobban. Mi nagyon jól álltunk bele a mérkőzésbe, többet tudtunk támadni és a vezetést is sikerült megszereznünk Nagy Attila révén. Aztán rá két percre volt Hajnal Gabinak egy beadása mely után az egyik menteni igyekvő hazai védő saját kapujába juttatta a labdát. Ezzel két perc alatt már kettővel mentünk. Majd be kellett mutatnom egy bravúrt egy Kerekegyházi támadás után. Egy lövést kellett hárítanom. Itt úgy éreztem, hogy ezzel a védésemmel nagy biztonságot adtam a csapatnak. A harmincadik perc körül volt egy nagyon jó indításom a Dunai Rudi elé. Aki ezzel a labdával egy az egyben mehetett a kapusra és higgadtan a hazai kapuba talált. Amivel Dunai Rudi megszerezte első gólját a Kiskőrös csapatában. Aztán nem sokra rá jött Dunai Rudi újabb gólja ezúttal fejjel szerzett találatot. Már 3-0 után is és ekkor azt éreztem, hogy feladták a hazaiak. Mi pedig nagyon örültünk Rudi góljainak. Annak is, hogy a 37. percre már négygólos előnyt tudtunk kialakítani. A szünetben a mester el is mondta, hogy 0-0-ról indulunk vagy inkább -1-ről. Mert ugye ilyenkor hajlamosak a játékosok már kissé elszállni. A második félidőben a góllövő listát vezető Kovács Péter révén szépítettek a hazaiak. Ekkor éppen tíz emberrel voltunk, mert Nagy Attilát le kellett vinni. A második játékrészben többet nyomott az ellenfél. Nekem is voltak fontos védéseim. Összességében azt mondom, hogy az első félidő a miénk volt. A második annak is inkább a második fele az övéké. És azt láttam még a csapaton, hogy a végére elfáradtunk. Ők jobbak voltak erőnlétileg, de helyzetek nem sokat tudtak kialakítani. Mi pedig jól sáfárkodtunk a helyzeteinkkel és elhoztuk a három pontot Kerekegyházáról. Amit a múlt heti meccs után nyilatkoztam az végül be is jött, hogy mi a célunk Kerekegyházán. A szurkolóink is megérdemelnek egy dicséretet, hiszen többen is eljöttek a zárt kapus találkozó ellenére is, és a kocsik tetejéről figyelték a találkozót.

Dunai Rudolf először volt kezdő a Kiskőrös csapatában (Fotó: Vincze Miklós)

Dunai Rudolf:

Első két meccsünk nem a legfényesebben sikerült, ezért erre a találkozóra úgy mentünk ki, hogy nincs veszteni valónk. Egymásért fociztunk ezt az eredmény is mutatja. Örülök, hogy a mester bizalmat adott és berakott a kezdő csapatba. Igyekeztem is élni a lehetőséggel. Nagy örömömre kétszer is sikerült betalálnom az ellenfél kapujába. Első gólt a kapusunk Ámann Márk hosszú kirúgásából tudtam összehozni, második gólt pedig csapattársam Simon Dominik pontos beadásából sikerült értékesíteni egy fejessel.

A kiskőrösi csapatban nagyon jól érzem magam, szerencsére hamar be is fogadtak a srácok. Kicsit furcsa volt, hogy én vagyok az új srác, mert eddig én csak Izsákon fociztam így mindig én fogadtam az új csapattagokat és nem fordítva. Nagyon jó fejek és segítőkészek, így most már teljes erővel tudunk koncentrálni a bajnokságra.

Beniczki Dávid

MEGOSZTÁS