Írta: vira

Az időseknek, a rászorulóknak és a frontvonalban dolgozóknak, valamint az őket segítő szervezeteknek nyújt kedvezményt a Kurta étterem Kiskőrösön.

Az egészségügyben dolgozók, mentősök, rendőrök, tűzoltók, a vám-és pénzügyőrök, a honvédség tagjai és a tartalékosok, polgárőrök és az önkormányzat dolgozói kedvezményesen, összesen 900 forintos áron rendelhetnek menüt, mely tartalmazza a levest és a másodikat is. A kedvezményt a veszélyhelyzet idejére tartják fent, jelezte hírportálunknak Kecskés Róbert, az étterem vezetője.

-Hirdetés-

Felajánlottak továbbá 60 doboz 1000 mg-os, bioflavonoidos C-vitamint is, melynek elosztásában az önkormányzat segítségét kérik, valamint egy 10gr/óra kapacitású ózongenerátort is, melyet ingyen és bérmentve a használatba vehet a fenti szervek bármelyike, az épületek és a gépjárművek fertőtlenítésére.

Az étterem vezetése a lakosok segítségét kéri, hogy amennyiben ismer olyan idős embert (akár tanyán élő is) akinek szüksége van élelmiszer vagy bármely más cikk kiszállításra, úgy keresse meg az éttermet, akik ingyen és bérmentve vállalják a termékek kiszállítását.

Kiss Tamás

 

MEGOSZTÁS