Írta: vira

2020. március 31-én Domonyi László, Kiskőrös Város polgármestere bejárást tartott a városban zajló csapadékcsatorna és a víztározó építés munkaterületein.

A ”záportározó kialakítása és csapadékvíz elvezető rendszerek rekonstrukciója Kiskőrösön” elnevezésű projekt a jelenleg is folyamatban lévő kiskőrösi beruházások egyike, melynek munkálatait 2019. június 25-tel kezdték meg.

Domonyi László polgármester az épülő víztározónál
-Hirdetés-

A polgármesteri viziten részt vett részt vett továbbá a beruházás műszaki ellenőre, valamint az ÉKISZ Kft., mint kivitelező cég vezetői is.  A bejárás során Domonyi László polgármester megállapította, hogy a munkálatok jó ütemben haladnak: a Klapka utcában befejeződött a csapadékcsatorna építése, fektetése, melyet a jelen pillanatban is zajló helyreállítási munkálatok követnek. A kivitelező megerősítette, hogy a végső tereprendezést és aszfaltozást későbbi időpontban fogják elkezdeni, melyet a Dózsa György utcával együtt végeznek el.

A víztározó esetében elmondható, hogy a meder kialakításra került, jelenleg a töltés építését végzik a szakemberek. A napokban kezdi a kivitelező építeni a vízkormányzó beton műtárgyakat – jelezte portálunknak Mátyus Zoltán műszaki ellenőr.

Köszönjük a lakosság türelmét és megértését. Az elkövetkezendő időkben is ezt kérjük Önöktől továbbra is ahol az építkezés kellemetlenségeket okoz

Drónfotók: Csatai Zsolt 
Kiss Tamás 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS