Írta: vira

Nagyon sok céget soha nem látott kihívások elé állít a most kialakult krízishelyzet. Ahogy a vírusok időről időre mutálódnak a túlélésért, a vállalkozásoknak is alkalmazkodniuk kell a most kialakuló változásokhoz. A Szentpéteri Borház is egy olyan, hosszú évek óta remekül működő vállalkozás Kiskőrösön, ami rugalmasan, azonnal tudott reagálni a megváltozott vásárlási szokásokhoz.

Szentpéteri Attilát kérdeztük.

Hogyan reagál a Szentpéteri Borpince az adott helyzetre?

-Hirdetés-

Az eddig megszokott rendezvényeinket természetesen mi is felfüggesztettük, de a boraink iránt mutatott nagy érdeklődésnek igyekszünk eleget tenni más csatornákon.

A körülményekre való tekintettel megnöveltük az online és telefonos értékesítés nyújtotta lehetőségeket. Kiskőrösön és vonzáskörzetében ingyenesen házhoz szállítjuk a minőségi palackos- és folyóborainkat.
Szerencsére az online értékesítés már nem újdonság nálunk, így országos szinten továbbra is üzemel webáruházunk, ahol termékeinket megrendelhetik a vásárlók az interneten.
Az anyagi terhek csökkentése érdekében alacsonyabb szállítási költségek mellett tudjuk vállalni boraink házhozszállítását, és több akciós csomaggal is bővítettük kínálatunkat. Webáruházunkban megrendelt boraink gyors, kényelmes és biztonságos házhozszállítását, országos szinten a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el borkedvelőink otthonaiba.

Milyen borokat kínáltok a webáruházban?

Borházunkban és Webáruházunkon keresztül kedvező áron elérhető teljes választékunk,
de persze elsősorban díjnyertes és limitált borainkat ajánlanám az érdeklődők figyelmébe. Fontosnak tartjuk a magas minőség fenntartását, ezért rangos Országos és Nemzetközi borversenyeken indítjuk borainkat, hogy ezáltal is visszajelzést kapjunk minőségükről.

Néhány fontosabb eredményünk a közelmúltból:

Néró rosé 2019:

Országos Újborverseny 2019 – Aranyérem 
Országos Miklósnapi Rosé Borverseny 2019 – Aranyérem
Országos Syngenta Borverseny 2020 – Aranyérem, Champion Díj (legmagasabb pontszámú, kategória győztes rosébor)

Kadarka rosé 2019:

Nemzetközi Kadarka Borverseny 2020 – Aranyérem 

Tramini 2019:

Vinalies Internationales 2020 Párizs Nemzetközi Borverseny, Franciaország – Aranyérem

Talán ez ez egyik legnagyobb büszkeségünk, hiszen a világ egyik legnagyobb elismertségű és presztízsű versenye, amelyet a borversenyeket értékelő listákon szinte mindenhol az első helyre helyeznek! Az elismertség a szakmai színvonalnak és a nevezett boroknak egyaránt köszönhető. Alapító tagja a Nagy Nemzetközi Borversenyek Szövetségének, védnököli az OIV és az UIOE. A zsűritagok ismert szakemberek a világ minden tájáról. A nevezések száma évek óta három-, négyezer minta körül alakul!

Limitált kiadás: Néró rosé 2018 fahordós

1600 sorszámozott palack. Kizárólag Borházunkban kapható. 13 hónapig 1200 literes magyar tölgyből készült újhordóban érleltük. Majd 6 hónapot pihent palackban. Gazdag illat- és ízvilág jellemzi ezt a különleges karakterű, krémes textúrájú Néró rosét. A fajta érett gyümölcsössége finoman kiegészítve a hordófűszerekkel, csipetnyi vanília és karamell. 

Milyen intézkedéseket vezettetek be a válságos időszakra való tekintettel a borpincében?

Fontosnak tartjuk a megfelelő higiéniás feltételek megteremtését és vásárlóink biztonságos kiszolgálását. Fokozottan figyelünk a bortárolók, kiszolgáló helységek fertőtlenítésére, megfelelő védőöltözet (kesztyű, szájmaszk) használatára. Egyszerre egy vásárlót szolgálunk ki. Vevőpultjainkon kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Naponta nagy körültekintéssel végzünk takarítást és fertőtlenítést. Fokozottan figyelünk a kormány által előírt szabályok betartására.

Borházunk továbbra is üzemel csökkentett nyitvatartási idővel (H-P: 8:00–12:00; 13:00-15:00 Szo.: 8:00-12:00). Csökkentett létszámmal dolgozunk.
Széles választékkal, akciós csomagokkal, hozzáértő kiszolgálással, megfelelő higiéniai feltételek mellett várjuk vásárlóinkat borházunkba, online felületeinken vagy telefonon.

Borrendelés: 78/311-125 ; +36704537392

MEGOSZTÁS