Írta: vira

Képzőművészeket kérünk az összefogásra: ajánlják fel egy alkotásukat, és a befolyó összeggel támogassák egy általuk kijelölt alapítvány vagy segítő szervezet munkáját ebben a nehéz helyzetben.

Az első festmény Kunhegyesi Ferenctől érkezik, a kikiáltási ára 60.000 forint, amit a Kiskőrös Városért Alapítványnak ajánlott fel. A festményre kommentben, illetve az info@dikhtv.hu e-mail címen lehet licitálni.

-Hirdetés-

Jótékonysági akció

Sziasztok!Kunhegyesi Ferenc festőművész és a Dikh Tévé jótékonysági akciót indít. Képzőművészeket kérünk az összefogásra: ajánlják fel egy alkotásukat, és a befolyó összeggel támogassák egy általuk kijelőlt alapítvány vagy segítő szervezet munkáját ebben a nehéz helyzetben. Az első festmény Kunhegyesi Ferenctől érkezik, a kikiáltási ára 60.000 forint, amit a Kiskőrős Városért Alapítványnak ajánlott fel. A festményre itt kommentben, ill. az info@dikhtv.hu emailcímen lehet licitálni. A licit a hónap végéig tart, aki a legtöbbet kínálja, és bizonyítottan átutalja az összeget a Kiskőrös Városért Alapítványnak, nemcsak egy festménnyel lesz gazdagabb, de segíteni tud a rászorulóknak is. Köszönjük a segítséget, folyamatosan tájékoztatni fogunk a további felajánlásokról.Kunhegyesi Ferenc

Közzétette: Dikh Tv – Gipsy Tv – 2020. április 11., szombat

A licit a hónap végéig tart, aki a legtöbbet kínálja, és bizonyítottan átutalja az összeget a Kiskőrös Városért Alapítványnak, nemcsak egy festménnyel lesz gazdagabb, de segíteni tud a rászorulóknak is.

A kép címe: Madre Luna (80×60 cm, olaj, vászon) 

A Madre Luna címmel elnevezett festményre jövő héttől lehet licitálni a Dikh Tv elérhetőségén! 

Köszönjük a segítséget! További felajánlásokról folyamatosan tájékoztatni fogunk mindenkit! 

Forrás: Dikh Tv
Kiemelt kép: Subáné Kiss Krisztina 

MEGOSZTÁS