Írta: vira

Ismét lehet könyvet, folyóiratot és hangoskönyvet kölcsönözni a Petőfi Sándor Városi Könyvtárból Kiskőrösön. A szolgáltatás ugyan korlátozva – házhozszállítás formájában – vehető igénybe jelenleg, mégis sokat jelent annak, aki szeret olvasni.

A kölcsönzés feltétele, hogy előzetesen keressenek minket igényeikkel telefonon vagy e-mailben, és minden esetben adják is meg nekünk elérhetőségeiket. Kölcsönzési igényeket munkanapokon 8.00-12.00, illetve 13.00-16.00 óráig fogadjuk a 06 78 /311-955 telefonszámon, vagy e-mailben a kiskorospsvk@gmail.come-mail címen.

-Hirdetés-

Az igények feldolgozása utána könyvtáros összekészíti a könyveket, és visszajelzést ad az olvasó számára. A kiszállítást a könyvtáros vagy a fenntartó által erre kijelölt személy előzetes időpont egyeztetés alapján végzi,a könyveket névvel, címmel, feliratozva, zacskóban összecsomagolva szállítjuk ki.

A dokumentumok kiszállítása heti egy alkalommal, csütörtöki napon történik, kizárólag Kiskőrös területén. Kérjük, legkésőbb szerda délig jelezzék erre vonatkozó igényüket.

A kiadott dokumentumokat csak a veszélyhelyzet megszűnése után, személyesen lehet és kell visszahoznia könyvtárba.

Egy olvasó számára egy alkalommal legfeljebb 5 dokumentum (könyv, hangoskönyv, folyóirat) kiadása lehetséges.

Könyveinkről tájékozódhatnak katalógusunkból: http://katalogus.psvkkiskoros.hu:8080/

Aki rendszeresen használta „Foglalás” szolgáltatásunkat, éljen vele, aki még nem, ebben is kérheti a könyvtáros segítségét. A „Foglalás” igénybevételének feltétele, hogy legyen e-mail címük, és azt folyamatosan figyeljék is.

Keressenek minket bátran a megadott elérhetőségeken! – nyilatkozta hírportálunknak Turán Istvánné, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár igazgatója. 

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS