Írta: vira

Egy nyolcéves kisfiú is megsérült, amikor két személyautó karambolozott Soltvadkerten.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy öttagú kiskőrösi család utazott abban a személyautóban, amelynek egy Opel nem adta meg az elsőbbséget és összeütköztek. A baleset a Mátyás király út és a Bem utca kereszteződésében történt. A Fiat Kiskőrös felől haladt a városközpont irányába, amikor a másik jármű elé hajtott. A vétlen autó az ütközés erejétől  egy fának, míg az Opel egy ház falának csapódott, miután kidöntött egy jelzőtáblát és egy tűzcsapot is megrongált. A Fiatban az autót vezető 43 éves édesapa és a 8 éves kisfia sérült meg, őket a kiskunhalasi kórházba szállították. A vétkes jármű sofőrje elmenekült a helyszínről, ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt indul büntetőeljárás, utasát kórházba szállították.

A karambolhoz a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az autókat. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Juhász D. Géza 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS