Írta: vira

A Kévés Autó életét is felforgatta a járvány elleni védekezés első 1-2 hete, de hamar rájöttünk arra, hogy az élet nem állhat meg és a kezdeti riadalom után szép fokozatosan visszaálltunk a normál működéshez közeli állapothoz, ahogy a szabályozások engedték.

-Hirdetés-

A kezdeti időben a magánvásárlók eltűntek, a céges ügyfelek továbbra is vásároltak szalonjainkban. Szervizünk és vizsgabázisunk folyamatosan üzemelt, habár a forgalom kicsit visszaesett az első két-három hétben, mára visszaálltunk a megszokott kerékvágásba.

Az Autócent Kft-re jellemző folyamatos fejlődés és megújulás a karantén időszak alatt sem szünetelt, ezért örömmel jelenthetem, hogy cégünk csatlakozott a Volkswagen csoport használt autós üzletága, a Das WeltAuto értékesítési hálózathoz!

A „Minőségi használt autók. Garanciával.” szlogen jól érzékelteti küldetésünket!

A Das Weltautó keveset futott garanciális autókat, Audi, Volkswagen, Skoda modelleket  kínál nagy választékban, melyeknek egy része telephelyünkön megtekinthető, de lehetőség van egy nagyobb készletről is válogatni, ezért pl. széles a kínálat az Audi teljes modellmixe: Az A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, és Q2, Q3, Q5, Q7, Q8 valamint a sportos „S” modellekből is.

Ezek többnyire 1-2 éves, 20-30 ezer km-t futott garanciális autók, melyek 110 pontos állapotvizsgálaton esnek át, mielőtt megjelennének a kínálatban, így a vásárló pontos képet kap a megvásárolni kívánt gépjárműről.  Ezután kerülnek értékesítésre a listaárnál lényegesen kedvezőbb áron. Így a Das WeltAuto csak jó választás lehet!

A használt autó vásárlása esetén az ügyfeleknek lehetőségük nyílik továbbá arra is, hogy a lecserélni kívánt autójukat beszámíttassák, de ha csak eladni akar az kedves ügyfél, abban az estben cégünk készpénzért megvásárolja autóját.

Az érdeklődőket szakképzett személyzet segíti a vásárlásban és a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában ugyan úgy, mint új autó vásárlás esetén.

Az aktuális raktárkészletünket a következő linken találják:
https://www.hasznaltauto.hu/partner/keves_auto-185

Várunk mindenkit a megszokott nyitva tartásunkkal hétfő-péntek 8:00-17:00,
szombat 8:00-12:00.

Kévés Ferenc

MEGOSZTÁS