Írta: vira

A kiskőrösi Petőfi Sándor Művelődési Központ munkatársai, az elmúlt időszak kitartó kis hőseinek, a gyerekeknek szeretnének kedveskedni egy játékos feladvánnyal a közelgő gyereknap alkalmából.

Szabadi-Maglódi Kitti

Kezdeményezésükről Szabadi-Maglódi Kitti, a művelődési központ igazgatója mesélt hírportálunknak: 

Kihasználva a gyönyörű, zöldellő környezetet és a tavaszi időt, valamint hogy látogathatók a városi játszóterek, sétára invitáljuk a családokat. Kollégáimmal folyamatosan készítjük számukra a feltűnő, színes papírtekercseket, amelyeket a Petőfi téren kell majd keresni, melyek művelődési központtól egészen a katolikus templomig bárhol lehetnek. A több mint száz darab papírhenger a fűben, pad alatt, esetleg faágak közt bújhat meg.

A tekercseket május 31-én, 9 órától lehet keresgélni egy közös családi séta keretében egészen kedd délig. Így akik elutaznak kirándulni, még pünkösd hétfőjén is fejtörőre lelhetnek.

-Hirdetés-

Ezekben különböző készségfejlesztő feladatokat, valamint egy közös, szülővel együtt kitölthető fejtörőt találnak.

Ha hoznak magukkal ceruzát vagy tollat, akkor a téren egy padon ülve kitölthetik a kérdéssort, amelyet már be is dobhatnak a művelődési központ előtti gyűjtődobozba. Annyit elárulhatok, hogy a kérdések klasszikus és mai mesékkel kapcsolatosak. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy néhány kérdés megválaszolása egy kis városi sétát igényel, mivel lehet nem vettünk észre néhány olyan részletet városunkban, amely most fontossá válhat.

Életkori megkötés nincs, ugyanis mindegy gyermeknek szeretnénk megadni az esélyt arra, hogy induljanak támogatóink által felajánlott nyereményekért. Akik helyesen kitöltik és visszajuttatják számunkra június 2-án kedden 12 óráig a kérdéssort, nem akármilyen ajándékokat nyerhetnek.

A helyes megfejtők közt sorsolás útján június 3-án gazdára találnak tárgynyeremények, különböző finomságok, pizza- és fagyi kuponok. Ráadásul két fődíjjal is készültünk, hogy a szülők számára is csábítóvá tegyünk a gyereknapi sétát: családi belépőjegyet lehet nyerni a János Vitéz Látogatóközpontba, valamint egy 30 perces, kültéri, át nem ruházható családi fotózás is gazdára talál.

Annyi kérésünk van csupán, hogy minden gyermek egy kérdéssort juttasson csak vissza hozzánk, ezzel részvételi lehetőséget hagyva mások számára is.

Aki esetleg tovább szeretné gyarapítani nyereményeinket felajánlásával, legkésőbb május 28-ig jelezheti ezt a művelődési központ telefonszámán, vagy üzenetben. Részletekért kövessenek bennünket a Facebook-on

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS