A Kiskőrösi Óvodák közül a Thököly úti óvoda dolgozói lelkesen készültek a június 6-án megrendezésre került családi napra. A hosszú távollét után mindenki nagy izgalommal várta az örömteli együttlétet.

-Hirdetés-

A nagy sikerű rendezvényről a Kiskőrösi Óvodák vezetője Vlcskóné Csatlós Erzsébet elmondta, hogy Ősziné Dulai Zsuzsa a Thököly úti óvoda vezetője koordinálásával valósult meg a program. Gyermekek és hozzátartozóik összesen közel 120-an vettek részt az Erdőtelki óvoda udvarán megrendezett családi napon.

A pedagógusok légvárakkal, arcfestéssel, csillámtetoválással és sok-sok közös játékkal kedveskedtek a családoknak. A nagytestvérek és a dolgozók gyermekei lelkesen segédkeztek a lufi hajtogatásban, homokvár építésben és a sportjátékokban is.

Nagy Imi minden gyermek és felnőtt örömére méretes hamburgereket és ízes palacsintákat készített és kínált a családoknak.

A rendezvény a SZMK munkaközösség támogatásával valósult meg. Az egész napos együttlétet, és sokaknál az újra találkozás örömét, véget nem érő beszélgetések, nevetés, közös játszás, valamint számtalan vidám pillanat kísérte végig.

A szervezési feladatok lebonyolításában az óvoda dolgozói és Laukó József karbantartó segédkezett 8.00-18.00 óráig.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS