Írta: vira

Kecelen, a városgazdálkodási csoport által időközönként felmérésre kerülnek a város közterületeiről hiányzó közlekedési táblák. A legfrissebb átvizsgálás szerint ezek közül ismét tíz darab hiányzik, melyek összértéke kb. 300.000 Ft. Sajnos a tapasztalatok szerint folyamatosan lopják ezeket, és ez évente többször is több százezer forintjába kerül az önkormányzatnak. A költségek mellett sok időt, energiát igényel a helyreállítás is.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Btk. 232. § rendelkezései alapján a tábla mint közlekedési jelzés eltávolítása három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűntettnek számít. Kérjük, hogy saját lakókörnyezetünkben, jártunkban-keltünkben figyeljünk a természetes és az épített környezet állapotára!
-Hirdetés-

A táblák pótlása mellett hamarosan elkezdődik a megváltozott utcanevek miatti utcanévtáblák cseréje is, illetve a város egész területén felmérésre kerülnek a hiányzók, melyeket jelezni (a pontos hely megjelölésével) a hivatal portáján is lehet – olvasható Kecel Város közösségi oldalán. 

 

Szerk. Kutyifa Icu 
Kép: illusztráció

MEGOSZTÁS