Újra megkezdődtek az ingyenes EFIs tornák, Sárosi Marika a Fritti Sport-ba, Strum Ferenc pedig a Szabadidő Parkba várja az érdeklődőket.

A kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda (EFI)2013 októbere óta áll a Kiskőrösi járás lakosainak szolgálatára. Vannak dolgok, melyeket csak akkor veszünk észre igazán, amikor elveszítjük azokat. Ilyen az egészségünk is, hiszen sokan csak későn kezdünk el tenni azért, hogy visszanyerjük azt. Azonban nagyon fontos, hogy megbecsüljük, tegyünk érte és folyamatosan fejlesszük. Ebben szeretnénk segíteni a lakosoknak, mind testileg, mind mentálisan, hiszen az egészségünk az egyik legfőbb érték életünkben.

-Hirdetés-

Évről évre egyre nagyobb kínálatot és lehetőséget tudnak biztosítani a programokra. A járásból rengeteg segítőkész, lelkes és szakmailag kiváló partnerrel dolgozhatnak együtt, akik színvonalas előadásokat és mozgásprogramokat tartanak. Céljuk a folyamatos megújulás, a programok színesítése és az, hogy még több emberhez eljuthasson az üzenetük.

Az EFI koordinátora Jaszanovics Dóra a következőket fűzi hozzá ehhez: Az ország területén több mint 100 egészségfejlesztési iroda található. Számos irodával személyes kapcsolatban is állunk, akikkel segítjük egymás munkáját. Nagyon jó ötleteket kapunk tőlük is, emellett több hazai és külföldi oldal népszerű és sikeres programjaiból is gyakran merítünk ihletet. Számunkra is és partnereink számára is nagyon fontos a megújulás, így rengeteg új és kreatív ötlettel állhatunk elő évről évre.

Sárosi Marikát,  a FrittiSport edzőjét kérdeztük az együttműködés fontosságáról:  Az első alkalom,hogy velük együtt dolgozhatok és nagyon örültem a felkérésnek. Az EFI -vel való közös munka is segít abban arra, hogy a sport mindennapjaink részévé váljon. A mozgás fontos, hogy ki milyen mozgásformát talál meg, az egyéni. Az óráimra általában a fiatalabbak járnak, az óra keménységéből adódóan, de nagyon örülök a középkorosztály jelenlétének is. Azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb igény merül fel a sportra, az emberek viszont félnek bemenni egy új helyre és ebben is segít ez a program,hogy a részt vevők megismerhetik ezáltal a termeket, működésüket és edzőiket. A FittBody edzéseimnek talán a lapos has kerek fenék jeligét adhatnánk, melyben megtalálhatóak az aerobik elemei különböző eszközök használatával kiegészítve- nyilatkozta Marika.

Sárosi Marika a Fritti Sport-ba hétfőnként 16 órától és péntekenként 18 órától tart ingyenes edzéseket.
A tornákra az alábbi telefonszámon tudnak bejelentkezni: 78/415-546 

Strum Ferenc edzéseiről következő cikkünkben olvashatnak.

Berkecz Mónika

MEGOSZTÁS