A kiskőrösi Szabadidő Park területén kialakított szabadtéri sporteszközök használatát tanulhatják meg azok, akik kilátogatnak Strum Ferenc ingyenes edzéseire. Az Egészségfejlesztési Iroda támogatásának köszönhetően a Street Workout saját testsúlyos edzésein vehetnek részt az érdeklődők.

-Hirdetés-

A járásból rengeteg segítőkész, lelkes és szakmailag kiváló partnerrel dolgozhatunk együtt, akik színvonalas előadásokat és mozgásprogramokat tartanak. Az évek során számos sportrendezvény mellett, már rengetegen elsajátíthatták velünk és partnereink segítségével az úszás alapjait, vehetett részt érzelmi intelligenciát fejlesztő tréningeken és különböző pszichológiai előadásokon, kaphattak hasznos táplálkozási- és életmódtanácsokat, valamint ismerhették meg az elsősegélynyújtás lépéseit vagy töltöttek velünk egy teljes hetet a gyermekeknek szóló egészségtáborokban –  számolt be az EFI programjairól röviden Jaszanovics Dóra, majd kitért arra is, hogy mindig nagyon örülnek az új résztvevőknek,  de az igazán nagy sikerélmény számukra az, ha valakivel rendszeresen találkozhatnak.

Strum Ferenc hírportálunknak mesélt az edzésekről és tapasztalatairól. Az embereket nem egyszerű rávenni a rendszeres sportolásra, az EFI biztosítja, az hogy ingyenesen megtehessék, ami szerintem nagy előrelépés. A kültéri edzések nem mindenkinek férnek bele a komfortzónájába. Viszont, aki eljön erre a tíz alkalomra az megtanulja azokat az alapokat, amiket utána saját maga tud alkalmazni egyéni edzéseiben. Minden eszközzel megismerkedünk, az alapmozdulatokat gyakoroljuk. Kedves meglepetés volt számomra, hogy egy 60 év feletti hölgy is jelentkezett és kitartóan részt vett az órán. A parkot mindenkinek ajánlom, úgy ahogyan a sportot is, viszont kitartás nélkül nem lesz eredmény – tájékoztatott Strum Ferenc.

Strum Ferenc

Az Egészségfejlesztési Iroda aktuális programjairól Facebook oldalukról (https://www.facebook.com/EFIKiskoros/), a városban kihelyezett plakátokról, telefonon vagy személyesen az irodában informálódhatnak.

Berkecz Mónika

MEGOSZTÁS