Sokadik alkalommal tartották meg a kiskőrösi gyerekek részére a Római Katolikus Egyház  által szervezett nyári hittanos tábort. Amellett, hogy a gyerekek Isten igéjéből tanulhattak az volt a céljuk, hogy jól is érezzék magukat, mind a játékok terén mind az egymással való közösségben.

-Hirdetés-

Az elmúlt két hétben két különböző táborban vehettek részt a gyermekek. Az első héten a hitoktatók segítségével az öröm témáját dolgozták fel, a bibliai történetek is ehhez kapcsolódtak, de szó volt a mozgás öröméről, vagy az ünnepről, mint örömről is.

A második héten június 22-26. között Seffer Attila plébános kérésére különböző segítők érkeztek a táborba és ők tartottak foglalkozásokat. Péczkáné Hegedűs Mária és a Család- és Gyermekjóléti Központ segítségével igazi kreatív délelőttöt tartott. Endrődiné Sámel Zsuzsanna az akasztói Alkotóházból agyagozást hozott, Szentgyörgyi Ibolyával is kiélhették kreatív képességüket. Egy délelőtt ellátogattak az Úttörténeti Múzeumba, ahol játékos feladatokkal várták őket a múzeum munkatársai. A tábor utolsó napján, pedig sorversenyben próbálhatták ki ügyességüket.

Ott jártunkkor Attila atya elmondta, hogy azt látja a gyermekek közösségben, tudnak beszélgetni, önfeledten játszani és eszükbe sem jut elővenni telefonjaikat. A táborban a háttérmunkában Nédó Vivien, Karalkov Rita és Kupsza Aliz segédkeztek,  akiknek ezúton is köszönetüket fejezik ki.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (26 db kép)
MEGOSZTÁS