A Rónaszéki Fürdő és Kiskőrösi Vízisport Alapítvány nyári táborozást hirdet heti ciklusokban. Június 29-től, 3 héten keresztül hétfőtől péntekig tart egy-egy tábor. Az első héten meglátogattuk a táborozókat, a napi programokról Horváth András adott tájékoztatást.

Elsősorban a vizes sportokat részesítjük előnyben. A kezdőknek és a középhaladóknak oktatást biztosítunk, így egy-egy csoportban a kis létszámú gyermekekre nagyobb figyelmet tudunk fordítani, a haladókkal pedig mehet a vízilabda. A strand adottságait is kihasználjuk a játékoknál, kedvelt a homokfoci, zsinórlabda, vagy akár a röplabda. Ez mellett még labdajátékokkal és egyéb játékos feladatokkal szórakoztatjuk a gyermekeketsorolja Horváth András. A pihenőidőben igény szerint kézműveskedhetnek is. Ahogy látom a nap végére az uzsonnát már ülve fogyasztják el, tehát megvan a kellő mozgás, intenzitás, de másnap reggel ismét újult erővel érkeznek.

-Hirdetés-

A Kőrösszolg Nonprofit Kft. sátraival igazi tábori hangulatot varázsoltak. A napi háromszori étkezést a Fortuna Étterem biztosítja. A táborozók kizárólag csak a fedett rész medencéit használják, így a fürdő vendégeit nem zavarják.

A tábor programokért felelős pedagógusok: Miszlai Orsolya, Szabó Gabriella, Szűcs Zoltán, Pásztor Gyula, Czérna János, Horváth András és Simon Gábor.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS