A Rajz Attila Jégpálya nyáron sem marad üres, mert a HC Kiskőrös csapata gondoskodik arról, hogy gyermekek zsivajától legyen hangos a pálya. Június utolsó hetében Görkori tábort szerveztek, a táborban nem csak azok vehettek részt, akik tudnak már görkorcsolyázni, hanem azok is, akik először húzták a lábukra az eszközt. Szakavatott edzőik segítségével a hét végére már mindenki biztosan rótta a köröket.

-Hirdetés-

A tábor sikerét egyrészt a profi pálya, másrészt a jó szponzorok adták, de ne feledkezzünk meg az edzőkről sem. A tábor lebonyolításában Kosóczky Nikolett, Kosóczky Tibor és Zoran Jaramazovics és Szekeres Tamás segédkeztek.

Kosóczky Nikolett mesélt nekünk a hét eseményeiről. A mozgás örömét adjuk a gyerekeknek, napi négy óra görkori, pihenőidő tulajdonképpen nincs is, mert amikor nincs a lábukon a kori, akkor is csapatjátékokkal, akadályversennyel színesítjük napjaikat. Hihetetlen energiával rendelkeznek, nap, mint nap újult erővel érkeznek. A sok mozgás mellett szükséges az energia utánpótlása, napi ötszöri étkezést a Jet Bar biztosítja számunkra, akik gyermekbarát és emellett egészséges menüt állítottak össze. A hét végére azonban elfáradnak, ekkor már a pihenőidőben egy-egy film nézése is belefér, amit kivetítővel oldottunk meg- számolt be hírportálunknak Niki.

Egy napon a strandot szokták meglátogatni, ami az idei évben elmaradt, de ezt a gyerekek nem bánták, mert helyette a Szöllősi Lovastanya vonult ki hozzájuk és lovagolhattak a gyerekek. Az idén először, egy második turnusra is lehetőség lesz, akik kedvet kaptak még jelentkezhetnek az augusztus első hetében megrendezésre kerülő táborra.

A szervezők ezúton köszönik meg a támogatást és kívánnak a Jet Bar tulajdonosainak sok sikert hosszú távú együttműködésük reményében.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS