A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Tázlári Tagintézményében napközis táborként szervezték meg Papné Csipak Andrea vezetésével a már jól ismert sporttáborukat.

-Hirdetés-

15 erős és kitartó gyermek vett részt a július 6-10. között zajló táborban. A gyermekeknek egy nagyon tartalmas, fárasztó hétben volt részük. Minden nap két edzésen vettek részt a diákok, pihenés gyanánt pedig olimpikonok életével ismerkedtek meg, valamint a digitális világ sportjátékaival is játszottak.

Hétfőn kosárlabda és aerobik, kedden birkózás és asztalitenisz, szerdán kézilabda és tánc edzések voltak. Csütörtökön a foci világából a kapus edzés feladataival ismerkedtek, majd délután Jakabszálláson az Aero Hotel-Étterem és Sportcentrum szolgáltatásait próbálták ki a résztvevők, lehetett itt bowlingozni, csocsózni, vagy épp billiárdozni is.

A tábor utolsó napja a kikapcsolódásról szólt, Kiskunmajsán a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben csobbantak egyet, csúszdáztak, de kipróbálták a hullámmedencét is. Minden táborozó kellemesen elfáradt, és sok új élménnyel gazdagodott.

A tábor finanszírozását a NEA-UN-20-O-V-0348 pályázat segítette.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS