A megyei I. osztályban szereplő Soltvadketi TE labdarúgó csapata már július első napjaiban megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Az együttesnél maradt az edzői stáb, így a felnőttek szakmai munkájáért Marton István, az ifjúságiakért Ugrai Imre, az U16-os gárdáért pedig Tóth Árpád felel.

-Hirdetés-

A felnőtt csapatról a szakosztály elnöke Schmidt Zsolt elmondta, hogy a játékoskeretben több változás is történt a nyár során. Az együttestől távozott az Akasztó FC gárdájához Dobosi Zsolt, Márki Bence és Szabó Szabolcs. Az ifjúságiak közül a felnőttekkel készül Viola Máté, Simon Márk és Palakovics Balázs, valamint még néhány fiatal a későbbiekben szerepelhet az első csapatnál. Újrakezdte a játékot és ismét a csapat rendelkezésére áll Szarka Roland, valamint leigazolták az Akasztó FC-től Turancsik Patrikot, Bajáról Kisa Pétert és a Kiskunhalas FC-től Gillich Balázst.

Az új játékosok: Kisa Péter, Gillich Balázs és Viola Máté

A fiúk heti három edzéssel készülnek, és a bajnoki rajtig minden héten játszanak egy felkészülési mérkőzést is. Az eddig lejátszott edzőmérkőzések eredményei: Soltvadkerti TE-Szabadszállás 2-4, Soltvadkerti TE-Kiskunmajsa 6-3, Soltvadkerti TE-Kiskunhalas 4-1, Soltvadkerti TE-Nagyszénás 2-1. A csapat legutóbb Kecelen lépett pályára július 25-én, ahol 5-0-ra nyertek Radics Zoltán-2, Kővári Dávid, Lévai Balázs és Pekker Roland találataival. Az együttes legközelebb magyar Kupa találkozón lép majd pályára augusztus 2-án, amikor 17.00 órai kezdettel a Kerekegyháza együttesét fogadják. A bajnokságban a 6-10. helyek valamelyikének elérése a cél.

Legyőzte a Bócsát a második csapat

A Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapata július 25-én hazai pályán fogadta edzőmérkőzésen a Bócsa együttesét. A soltvadkertiek a szünetben 3-1-re vezettek, a végén pedig 7-3-ra nyertek. A soltvadkertiek gólszerzői: Dulai Máté-3, Eiler László-2, Papp Róbert, Varga Bence.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS