Írta: vira

Idén is elindult az a program, amellyel a gyerekek játékos formában ismerhetik meg Magyarország látványosságait.

-Hirdetés-

A Kajla-útlevéllel az általános iskolák alsó tagozatos tanulói két hónapon át ingyen, szüleik pedig kedvezménnyel utazhatnak vonaton, hogy minél több helyre eljuthassanak és minél több élményt gyűjtsenek. 

Országszerte több mint 500 helyszínen lehet a Kajla-útlevélbe pecsétet gyűjteni vagy arra kedvezményt kapni.

Kiskőrösön a János Vitéz Látogatóközpontban, Kajla útleveled felmutatásával 15% kedvezményt kaphatsz belépőjegyed árából. Nem kell mást tenned a kedvezmény igénybe vételéhez, csak megkeresni és magaddal hozni az útleveled!
Ha nem találod vagy még nem rendelkezel Kajla útlevéllel, ne keseredj el, tudjuk pótolni! Ebben az esetben kérünk keresd fel a kiskőrösi Tourinform Irodát és kérd Kajlát!
(Tourinform Iroda 6200 Kiskőrös, Petőfi tér 4/A. 06 78 514 850)

János Vitéz Látogatóközpont Kiskőrös

A program alapját adó Kajla-útlevélben a gyerekek pecsétet gyűjthetnek, útvonalat tervezhetnek és az élményeikről is beszámolhatnak. A programhoz tartozik egy applikáció és honlap is, ahol további információk érhetők el.

Július 1-jétől augusztus 31-ig a Kajla-útlevéllel rendelkező gyerekek ingyenesen utazhatnak a MÁV és GYSEV vonalain, valamint a Bahart és a Mahart egyes járatain,

de igénybe vehető lesz a kedvezmény a dunakanyari településeket összekötő hajójáratokon is.

Idén nyáron megérkeztek a Kajla-körök is, melyek hazánk legizgalmasabb családbarát kirándulóhelyeit tartalmazzák. Fel a túracipőt, elő a hátizsákkal, és indulj útnak! Vadregényes erdők, zöldellő mezők, fürge patakok, lomha folyók és ezernyi csodás érdekesség vár rád az ország számos pontján. Ismerkedj meg Magyarország állat- és növényvilágával, szerezz felejthetetlen emlékeket!

Járd be az összes Kajla kört, hiszen minden látogatással 1 EZÜST Kajla karikát gyűjthetsz, amiket később majd ARANY Kajla karikára tudsz beváltani.

A Kajla kör ajánlataiért kattints IDE!

Tavaly nagyon népszerű volt a program: 200 ezer pecsét gyűlt össze, 50 ezer ingyenesen feladható Kajla-képeslapot küldtek el, több mint százezren utaztak a vasúton ingyenesen, és 10 millió kilométert tettek meg.

Szerk.: K.Szilvi

MEGOSZTÁS