Egy Dacia személyautó Kecel felől hajtott be a településre, majd az első utcán le akart kanyarodni. A sofőr elmondta, kitette az indexet, fékezett, majd megkezdte a kanyarodást. Mindezt figyelmen kívül hagyta a mögötte nagy sebességgel érkező Opel sofőrje, és belecsapódott a Dacia oldalába, majd egy villanyoszlopnak ütközve állt meg. Az Opel benzintankja kiszakadt és kifolyt az útra az üzemanyag.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A feltehetően vétkes sofőr elszaladt a helyszínről, nem nyújtott segítséget a mellette ülő sérültnek. Úgy tudjuk, a rendőrség még keresi. Az utasát, aki nem használta a biztonsági övet, súlyos fejsérüléssel szállították a bajai kórházba.

A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útzár mellett kezdték meg a hatóságok. A kalocsai hivatásos és a császártöltési önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, és semlegesítették a kifolyt benzint. Az eset körülményeit  a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Juhász D. Géza 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS