Idén már másodszor, összesen negyedik alkalommal rendezte meg a HC Kiskőrös a kicsiknek szóló görkoritáborát augusztus 3-7 között. 

-Hirdetés-

A táborban 3 és 13 év közötti gyermekek voltak, de a nagy korkülönbség ellenére is mindenki szépen megtanult a végére görkorizni.

A gyakorlás során két részre osztották a pályát, így a teljesen kezdők és a kicsit tapasztaltabbak is fejleszthették képességeiket. A sok jó program és a jó idő miatt is volt olyan nap a táborban, amikor 38 gyermek volt jelen. Tehát elmondható, hogy az eddigi legnagyobb létszámú tábor lett az idei.

A bemutatón különféle gyakorlatokkal kápráztatták el a szülőket a táborozók

A tábor folyamán az alapoktól kezdve tanították a gyerekeket. Például: hogyan kell felállni a korival, hogyan kell tenni a lábakat. A gyakorlás után pihenésként szabad program következett,  amiben a kicsik rajzolhattak, a nagyok – és aki még nem fáradt el – különféle feladatokat, játékokat végezhetett a pályán.

A tábor utolsó napján egy bemutatóval  készültek a szülőknek a táborozók, mely során bemutatták mit is tanultak az eltelt hét alatt. A képek ezen a bemutatón készültek.

A legkisebbek is ügyesen megtanultak görkorcsolyázni

Ebédet a tábor ideje alatt a Jet Bar szolgáltatta, a Szöllősi tanya jóvoltából pedig szerdán lovaskocsizni is mehettek a gyerekek.

Szentgyörgyi Ábel

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (62 db kép)