Mindig csúcsforgalom van a boltban, de nem ezzel van a problémájuk: legtöbben autóval érkeznek, amire az apró balatoni település még apróbb utcácskája, ahol a bolt található, nincs felkészülve.

Pünkösdkor nyitott meg Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Balatonakarattyán, Nekem a Balaton néven. A boltban nyitástól zárásig folyamatos a forgalom, Nóra és Pali ismertsége okán naponta több százan tódulnak be egy kávéra, péksütire.

-Hirdetés-

https://www.facebook.com/nanasiekofficial/videos/300063514533048/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARC66lNDwtfO0HVeOn8jxlBI3MFkefaKEcmawIrMsYw_W0SyrsN1tv1k8PZxcgr2sZ9bH7eGsoPiMbHO

A bolt közvetlen közelében nincs parkoló, ezért a kocsikat az utca két oldalán, a nyaralók előtt hagyják a vásárlók, sokan a sebességkorlátozást sem tartják be. Ebből mostanra elege lett a lakóknak és az ott állandó nyaralóval rendelkezőknek, a közösségi médiában tiltakoznak a forgalom ellen. Ráadásul az autók, amik az ő kertjük előtt parkolnak, tönkre is teszik a gondosan ápolt előkerteket. Az önkormányzatnál is jelezték már a problémát.

A kisbolttól 300 méterre egyébként van a főút mentén egy parkoló. A helyiek arra kérik Ördög Nóráék vendégeit, hogy ott hagyják az autójukat – erre egyébként maguk a bolttulajdonosok is többször felhívták már vásárlóik figyelmét.

A nyílt levél itt olvasható:

Forrás: hellovidek.hu

MEGOSZTÁS