Szombaton a megye III. közép csoportjának 3. fordulójában a Kiskőrös második számú csapata a két győzelemmel rajtoló Császártöltést fogadta a kiskőrösi sporttelepen.

-Hirdetés-

A mérkőzés esélyesének mindenképpen a kiskőrösiek tűntek. A találkozó első félidejében jobbára a mezőnyben folyt a játék, a vendégek jutottak el többször a hazaiak kapujáig. A 34. percben azonban még is a Kiskőrös szerezte meg a vezetést. Polyák Gergőt rúgták meg a büntetőterületen belül. A megítélt tizenegyest Füleki Antal higgadtan értékesítette (1-0). Ezek után a szünetig már nem változott az eredmény. Így egygólos hazai előnyről folytatták a csapatok a második félidőben.

Jelenet a mérkőzésről

Az 58. percben egy bal oldali szögletrúgás után a vendégek kapusa a labdába szerencsétlenül ért bele, mely után az a saját kapujába hullott, így Sinkó Dorián góljával végül kétgólosra nőtt a hazai előny (2-0). Ezek után nem adták fel a vendégek, előbb Gyurászovics találta el a felső lécet. Majd egy tetszetős támadás végén Bergmann lövését védte Mlinkó. A 69. percben a kiskőrösiek vezettek egy akciót a középpályán, mely után Sinkó Dorián lőtt kapura: a vendégek hálóőre megint bizonytalankodott és a labda végül a vendég hálóba kötött ki (3-0).

Sinkó Dorián (labdával) két gólt szerzett a találkozón

Két perc múlva a Császártöltés támadója Ligetvári lőtt közelről Mlinkóba.

A 82. percben azonban Szlovák Róbert lőtt nagy gólt (4-0). Ezek után a vendégek 9-es számú játékosa Barabás lövését védte Mlinkó bravúrral. Majd a találkozó utolsó percében szintén a hazai kapus volt a végállomás egy vendég szöglet után.

A mérkőzés összképét nézve a Császártöltés sokat tett azért, hogy szebb eredménnyel távozzon Kiskőrösről. A hazaiak pedig jól sáfárkodtak a helyzeteikkel és kihasználták a vendégek hibáit.

A találkozó után a két vezetőedző így értékelt:

Rácz János (Kiskőrös LC II.): A meleg rányomta a bélyegét a találkozóra. Egyik csapat sem azt játszotta érzésem szerint, amit tud, és hamar elfáradt mindkét együttes. A vendégektől egy gólt is elvett a játékvezető. Sajnálom, mert voltak ziccereik a császártöltésieknek. Ez egy idény elejei játék volt. Gratulálok a Császártöltésnek, mert mint csapat jól működött.

Kiss László (Császártöltés EFSK): Semmi rosszat nem mondhatok a csapatra. Büszke lehetek a fiúkra. Mert e Kiskőrös ellen hazai pályán kidolgoztunk öt-hat olyan lehetőséget, amiből akár gól is születhetett volna. A büntető, amit az ellenfél kapott kissé megfogta a csapatot. Úgy gondolom, hogy a második gól tett pontot a mérkőzés végére. Sajnos utána már nem tudtunk felpörögni. Az eredményt kissé túlzónak tartom a látottak alapján. A végére is csak azt tudom mondani, hogy büszke vagyok a csapatra.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS