A Kiskőrösi Óvodák intézményegységeiben szeptembertől esztétikus és biztonságos környezet fogadja a gyermekeket. Természetesen a mai napig akad javítani, szépíteni való. Nézzük, mi történt az elmúlt pár hétben.

-Hirdetés-

Az Erdőtelki óvodában a szülői közösség összefogásával megújultak az ablakokat díszítő függönyök, továbbá új ülőpárnák kerültek a kisszékekre, és az új szőnyegek beszerzése is folyamatban van.

Ha a gyermeket megértő és szerető gondoskodás veszi körül az oviban, és ez párosul a pedagógusok és a szülők közötti kölcsönös bizalommal, minden remény megvan arra, hogy gyermekük vidáman és önfeledten fogja érezni magát az új közösségben, és az óvodába járás örömtelivé válik.

Az óvoda dolgozói és a gyermekek köszönik a szülőknek, hogy a csoportszoba megújulhatott.

A Szücsi óvodában megújult az óvoda kerítése. A munkát az utolsó héten a szülők, dajkák és a karbantartók végezték el. Reményeik szerint még az idei évben az armatúrák cseréje is megtörténik.

A Thököly óvoda építési területté alakult át augusztus utolsó heteiben. Megkezdődtek a nem erre az időpontra várt munkálatok: homlokzati felújítás, nyílászáró csere, tető csere és a mozgáskorlátozottak számára illemhely kerül kialakításra. Így az óvoda lakói ideiglenesen, remélhetőleg október végéig a Batthyány úti óvoda vendégei.

A Batthyány óvodában két új csoportszoba került kialakításra a Thököly óvoda lakói részére – a tornaszobában és a fejlesztő szobában. Az esemény okán az udvar is sürgősséggel kibővítésre került. Fenntartói támogatással rövid időn belül lebontásra került a régi játéktároló, amit most 3 játéktároló faház helyettesít, és nagy örömünkre egy közel 100 m2-es műfüves pályát alakítottunk ki a nyitás előtti utolsó pillanatban.

Az óvoda előtti járda teljesen megújult és a lábazat újrafestése is megtörtént. A Batthyány óvodában a belső udvarrész járdáinak felújítása van tervben, melyhez egy KRESZ pálya kialakítása nyújthat a jövőben segítséget.

Az óvodai élet elkezdődött. A vírushelyzetre tekintettel a rendkívüli protokoll folyamatosan érvényben van. Vlcskóné Csatlós Erzsébet intézményvezető bízik abban, hogy az a példaértékű felelősségteljes magatartás, melyről a dolgozóik és a szülők tettek bizonyságot az elmúlt hónapokban továbbra is biztosítja egészségük jólétét.

Továbbá ezúton köszöni a Kőrösszolg Nonprofit Kft. dolgozóinak, a karbantartóinknak, a dolgozóknak és a szülőknek felelősségteljes munkát.

-Berkecz Mónika-

MEGOSZTÁS