XI. alkalommal rendezték meg Kiskőrösön az Agrár Expot. Az eredeti tervek szerint tavasszal került volna megrendezésre, amit a pandémia helyzet felülírt.

A Duna-Tisza közén ez az egyetlen olyan kétnapos rendezvény, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a helyi termelők által előállított élelmiszer termékeket egy helyen, egy „vásártéren” mutassa be azoknak, aki számára fontos, hogy minőségi élelmiszereket tegyen a családi asztalra.

-Hirdetés-

A termelők egész évben arra készültek, hogy megmutathassák termékeiket, éppen ezért idén is megtartották ezt az eseményt, mely az elmúlt hétvégén került megrendezésre szabadtéri környezetben, a szokásos zárt spotcsarnoki helyszín helyett.

A pandémia helyzetre való tekintettel a távolságtartást mindenhol betartották és sikerült olyan élményt és élvezetet nyújtani mind az idelátogatóknak, mind maguknak az eladóknak, ami az előző években megszokott volt.

A főtér megtelt vásárlókkal, rengeteg érdekes és különleges termékkel készültek az eladók.

A kiállító standok mellett pedig könnyűzenei koncertek –szombaton Hevesi Tamás, vasárnap Charlie – nyújtottak szórakozási lehetőséget a kilátogatóknak.

Az Expo részeként a katolikus templom előtti téren egész nap mezőgazdasági gépek kiállítását is megtekinthették a látogatók.

A most következő hétvégén sem lesz programban hiány, ugyanis a szintén népszerű Kiskőrösi Dutra Nemzetközi Találkozó VIII. alkalommal kerül megrendezésre szeptember 25-27-ig. Részleteket facebook oldalukon találnak!

-Szilvi-
Képek: Kutyifa Anikó

MEGOSZTÁS