A Köszolg-Ker Kft. munkatársai már a hét elején megkezdték a zebrák, parkolók, várakozóhelyek felfestését Kiskőrösön. Ezeket a munkákat általában két festőkocsival végzik hétköznapokon, munkaidőben. Az érintett munkaterületeken 1-1,5 órányi forgalomlassulásra kell számítani. Mivel a biztonságosabb közlekedés érdekében az érintett  gyalogátkelőhelyek  egyik oldalán forgalomterelő bóják kerülnek kihelyezésre, ezért ott csak egy sávon haladhatnak a gépjárművek.

-Hirdetés-

A mai nap folyamán, illetve pénteken is több helyen találkozhatunk bójákkal a városban, ezért érdemes még körültekintőbben közlekedni. 

A cég munkatársai felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy előreláthatólag jövő hét közepén kerül sor a belváros megkopott útjeleinek újra festésére, de az ütemezés nagyban függ az időjárási viszonyoktól is. A parkolóhelyek felfestését hajnalra időzítik, de ha csúszás történne, kérnek mindenkit – az ott lakókat is -, hogy a kijelölt parkolóhelyekre szabályosan álljanak be, hogy ne akadályozzák a munkát.

A teljes kivitelezéshez előreláthatólag két hét szükséges. Addig is köszönik a kiskőrösiek türelmét.

Szöveg forrása: KiskőrösTV
Szerk: Kutyifa Icu