A Kiskőrösi LC szervezésében Bozsik Torna került megrendezésre a Városi Sporttelepen szeptember 27-én. Az eseményen az U11-es és U13-as korosztályokban összesen 12 csapat lépett pályára.

Mindkét korosztályban 6-6 gárda küzdött egymással, akik Kiskőrösről (2-2 csapat), Akasztóról, Kecelről, Soltvadkertről és Hartáról érkeztek. A járványhelyzet miatt az iskolai tornák most szünetelnek és egyesületi szinten az előírások betartásával lehet szabadtéren szerepelniük a fiataloknak. A mostanin kívül a tervek szerint az ősszel még két Bozsik Tornának lesz házigazdája a Kiskőrösi LC. A kiskőrösiek U11-es csapata Makó Zsolt és Agócs Zoltán, az U13-as pedig Kovács József és Bárány Mihály edzők vezetésével lépett pályára.

A kiskőrösiek csapata Bárány Mihály edzővel
-Hirdetés-

A gárdák a két korosztályban körmérkőzéses rendszerben küzdöttek meg egymással 40×60 méteres pályán és 5×2 méteres kapura játszva, a nagy pályás szabályok szerint. Mint minden Bozsik Torna alkalmával, most sem hirdettek helyezetteket, hiszen a fiatalok versenyeztetése a fő cél. A kiskőrösiek közül Tiricz Áron sajnos megsérült, aki egy esést követően eltörte a kezét. A fiatal labdarúgónak gyors felépülést és jobbulást kívánunk!

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS