A remek formában lévő Kiskőrös a mindenkire veszélyes Hartát fogadta szeptember 27-én vasárnap.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek múlt heti mérkőzése a Kiskunfélegyháza ellen elmaradt így volt némi kérdőjel a szurkolók fejében, hogy a csapat tudja-e folytatni a győzelmi szériáját. A Harta mindössze két ponttal volt lemaradva a forduló előtt a Kiskőröstől, így egy jó mérkőzésre számíthattak a kilátogató szurkolók. A hazaiak tettek róla, hogy a találkozó sima legyen. A kiskőrösiek végül nagyon meggyőző játékkal 5-0-ás győzelmet arattak.

Filus Gábor szerezte a Kiskőrös első találatát

Már a találkozó második percében előnybe kerültek a kiskőrösiek. Pinyti Roland indította Nagy Attilát, aki precízen passzolt Salaminak, aki egy cselt követően beadta a labdát. A beadásra Filus Gábor érkezett a jobb oldalon, lövésébe a vendégek kapusa, Pölöskei csak beleérni tudott (1-0).

A 6. percben Nagy Attila passza után Salami pörgetett centikkel mellé. A 19. percben Simon Dominik erős lövését tolta ki szögletre Pölöskei, két percre rá Dunai Rudolf átadása után Simon Dominik lövését újra védte Pölöskei. A 30. percben a baloldalról a vendég Ivacs pörgette a labdát a kapu fölé. A 33. percben Nagy Attila adott be laposan középre, beadásába Pölöskei beleért ugyan, de így csak Dunai Rudolf elé tolta a labdát, aki köszönte szépen és közelről kettőre növelte a hazai előnyt (2-0).

Nagy Attila egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a találkozón

Négy perc múlva újabb hazai találatnak örülhettek a kiskőrösi szurkolók. Dunai Rudolf precízen passzolta a lasztit a baloldalon érkező Nagy Attilához, aki egy cselt bemutatva lőtte ki a bal alsót (3-0). A 41. percben nagyon szép támadás után ért el egy les gólt a Kiskőrös. Filus Gábor szabadrúgása után Salami csúsztatta meg a labdát, melyre a középen érkező Dunai csapott le és lőtt a vendégek hálójába, de a partjelző emelte a zászlaját így ezt a gólt les gyanánt érvénytelenítette a bíró. Egy perc múlva Simon Dominik beadása után Salami fejesét védte Pölöskei.

Bal oldalon Grecu Mihai Sebastian a jobb oldalon Simon Dominik aki szintén remek játékával járult hozzá a Kiskőrös sikeréhez

A második félidőben szintén jöttek a hazai lehetőségek. Öt perc elteltével Dunai Rudolf jobb oldali beadásról középen Salami lemaradt, de mellette érkezett Simon Dominik, akinek közeli löketét nagy bravúrral hárította Pölöskei. Három perc múlva Nagy Attila adott be jobbról, mely után Dunai Rudolf perdített a kapusba.

A 65. percben Salami szerzett labdát a középpályán, majd egészen a tizenhatosig robogott azzal, hogy remek átadással szolgálja ki a baloldalon érkező Simon Dominikot, aki megszerezte a kiskőrösiek negyedik találatát (4-0).

A 75. percben Amin Ádám ment el a jobb oldalon és beadása után Mokrickij Viktor lőtt centikkel fölé. A 78. percben Salami szerzett labdát, majd kapura lőtt, lövésébe csak beleérni tudott Pölöskei Tamás, így a labda végül a vendég kapuban kötött ki (5-0). Az utolsó tíz percben már nem változott az eredmény.

Salami Eugene góljának különösen is nagyon örültek a Kiskőrös játékosai

A mérkőzést teljesen megérdemelten nyerte meg a Kiskőrös. A Harta ezen a napon nem sok veszélyt jelentett a Kiskőrösiek kapujára.

A találkozó lefújása után nagy volt az öröm érthető módon a Kiskőrösieknél

A találkozó után a kiskőrösiek csapatkapitánya és hálóőre Ámann Márk osztotta meg velünk gondolatit:

„Múlt héten ugye kimaradt egy mérkőzésünk és úgy érzem, hogy a csapat a héten kicsit lazára vette az edzéslátogatottságot, de ez a mérkőzésen szerencsére nem látszott. Teljes odaadással, 110 %-kal játszott a csapat. Mindenki előtt tényleg le a kalappal. Főleg ez a gyors gól, amit szereztünk a találkozó 2. percében, ez megadta az alaphangulatot. Meg kell említsem, hogy a találkozó előtt Rácz Dominik nem tudta vállalni a játékot, mivel volt egy húzódása, így került be végül a csapatba és kezdett Filus Gábor, aki a második percben szerzett egy szép kapáslövés után gólt. Most nem volt az a csapatnál, mint két hete az Akasztó ellen, hogy volt egy húsz percünk, amikor kihagyott a csapat. Nagyon örülök annak, hogy Salami betalált. Nagyon szerettük volna, hogy gólt rúgjon, mert kicsit maga alatt van, hogy mérkőzésről-mérkőzésre nem úgy jönnek neki a gólok, mint ahogyan azt ő eltervezte. Nagyon örülök a győzelemnek, akár többgólos sikert is arathattunk volna.”

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS