A TARR Kft. megbízásából távközlési munkálatokat végez a pécsi PanTáv Távközlési Kft. Kiskőrösön október hónapban. A kivitelezési munkálatokról Horog Csaba – építésvezető mesélt hírportálunknak.

-Hirdetés-

A TARR Kft. megbízásából optikai kábelépítést végzünk a Pozsonyi és a Petőfi út térségében. A munkálatokat a tegnapi nap folyamán kezdtük meg. A SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskolától a Klapka utca irányába haladunk. A munkálatokat jelenleg a Pozsonyi utcában végezzük járdabontással, majd a Klapkán folytatjuk, ahol egy meglévő kábelhez csatlakozunk. Ennek a kiásott nyomvonalnak a becsövezése fog megtörténni. Valamilyen mértékben zöld területen haladunk, aminek a helyreállítását szintén megcsináljuk, ezzel együtt a kapubejárók visszaépítését is, ahol nincsenek közművek. Három irányított fúrásunk is lesz: A Petőfi úton, a Petőfi téren, illetve a katolikus templom környékén. A PanTáv Távközlési Kft. saját eszközparkkal rendelkezik. A mai nap folyamán két markolóval és több tehergépjárművel dolgoztunk a helyszínen. A kivitelezéssel járó feladatokat minden hétköznap 8 és 16 óra között végezzük megközelítőleg 20 fővel és több gépjárművel.

A szükséges munkálatokat az egész város területén elvégezzük, mely előreláthatólag 1 hónapot vesz majd igénybe, de ez nagymértékben függ az időjárási viszonyoktól is. Ezúton is köszönjük a lakosok türelmét! Együttműködésükre a továbbiakban is számítunk!

Kutyifa Icu 

MEGOSZTÁS