A koronavírus-járvány miatt márciusban elhalasztott Nejem a neten című színházi előadást október 21-én nézhetik meg Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központban. 

 
Kedves Látogatóink!
A márciusban elmaradt Nejem a neten színházi előadásunk 2020. október 21-én  szerdán 19 órai kezdettel kerül megrendezésre.
Ha egyéb elfoglaltságból adódóan nem tudnak részt venni az eseményen, kérjük mielőbb jelezzék ezt nekünk. A jegyek visszaváltására legkésőbb október 19-ig (hétfő) van lehetőség.

Kérjük megértésüket! – tájékoztat Szabadi-Maglódi Kitti, a  Petőfi Sándor Művelődési Központ igazgatója.

-Hirdetés-

Az előadás színészei között köszönthetjük: Cseke Katinkát, Nyertes Zsuzsát, Harsányi Gábort és Czakó Ádámot.

Az előadás rövid története: Egy mai kispolgár története, aki súlyos anyagi gondokkal küzd, aki belemegy, hogy szerepeljen egy valóság Shaw-ban. Felszerelnek húsz rejtett kamerát a lakásában. Felteszik az internetre, és húsz millió ember nézi éjjel-nappal. Elhiszi, hogy egy hónap alatt megkeresheti a pénzt, amivel tartozik. De nem tudja mire vállalkozott… És elszabadul a pokol! Sok humor és nevetés várható.

Szereplők:
Tibi – Csengeri Attila / Magyar Attila
Malvinka- Nyertes Zsuzsa
Napa – Harsányi Gábor
Tibi felesége, Marika – Cseke Katinka
Szandika – Plasztán Anett
Józsi – Czakó Ádám
Manager – Virág László

Színinövendék Várkonyi Andrea / Czető Zsanett / Nemcsók Nóra
 
Rendező: Magyar Attila
 

A korábban megváltott helyre szóló jegyek az új időpontra érvényesek, nem szükséges azok megújítása. Érdeklődni a 78/312-315-ös telefonszámon lehet.

Kiemelt kép forrása: https://pb2.jegy.hu/ 

MEGOSZTÁS