A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokság 6. fordulójában a Soltvadkerti TE hazai környezetben lépett pályára. A mai napon lejátszott mérkőzésen a PP Kiskunfélegyházi HTK volt a soltvadkertiek ellenfele.

A találkozóra mindkét csapat igen szűkös kerettel jött el, így igen kevés cserelehetősége volt a hazaiaknak és a vendégeknek egyaránt. A mérkőzést végig irányító soltvadkertiek magabiztos játékkal nyertek 35-28-ra (18-13): Csernák (k), Angebrandt (k), Herceg 5, Kincses 1, Marosi 7, Szabó M. 9, Thiesz 8, Piller 5, Ürmösi. Edző: Nagy Máté.

-Hirdetés-

A hazaiak már az első félidőben megnyugtató előnyre tettek szert és a szünet után sem forgott veszélyben a győzelmük. Ezzel a sikerrel a soltvadkertiek 4 mérkőzésből szerzett 6 ponttal a tabella 3. helyén állnak.

Ürmösi Zoltán – a Soltvadkerti TE játékosa:

Nehéz mit mondani erről a találkozóról, mert nem hozott magas színvonalú játékot. Nagyon örülünk, hogy végig vezetve, kétséget nem hagyva nyertünk és magabiztos győzelmet arattunk tartalékosan is. A vendégek a teljesen megnyitott védekezésükkel sem tudtak megzavarni bennünket, jól reagáltunk erre és győzelmünkkel a tabella első felében tudtunk maradni.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS