A Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi HE szervezésében 4. alkalommal került megrendezésre október 17-én a Halászlé Kupa Horgászverseny a Vadkerti-tónál. Az eseményen 28 horgász mérte össze tudását, mely előtt az egyesület 60 mázsa háromnyaras pontyot telepített a vízbe.

Az időjárás nem volt kegyes a horgászokhoz, mert a 8.00-tól 12.00-ig tartó versenyen szemerkélő eső és hideg, szeles időjárás fogadta a pecásokat. A Vadkerti-tó versenyszakaszán megtartott eseményen a horgászhelyek kisorsolása után kezdődött meg a verseny. Azt tudni, hogy sok hal van a vízben, de ezen a napon nem nagyon akadtak horogra: valószínűleg a lehűlt levegőhőmérséklet és a változékony időjárás is közrejátszott abban, hogy apróhalakat és néhány méretes pontyot tudtak csak fogni a versenyzők.

-Hirdetés-

A verseny végén a legjobbak kupa díjazásban részesültek, valamint a kiskőrösi Csali Horgászbolt különdíját vehették át. Az eredményhirdetés alkalmával az egyesület elnöke Szentkúti Gyula és alelnöke Ungvári Ferenc mindenkinek megköszönte az eseményen való részvételt.

Eredmények:
1. Perecz Patrik (Soltvadkert) – 5,73 kg
2. Kecskeméti Attila (Akasztó) – 4,56 kg
3. Frits Zoltán (Soltvadkert) – 3,49 kg
Legnagyobb halat fogó horgász: Kecskeméti Attila – 4,49 (ponty).

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS