A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság közép-csoportjában szereplő Kiskőrösi LC II. csapata újabb győzelmet szerzett a 9. fordulóban. A kiskőrösiek hazai pályán győztek az október 17-én lejátszott találkozó alkalmával.

A Kiskőrösi LC II. csapata a kiskunhalasi Szilády RFC ellen nyert 4-0-ra (2-0): Mlinkó – Rózsavölgyi (Sárdi), Somlyai (Pecznyik), Polyák (Pogány), Szlovák P., Molnár, Dulai, Gyurián, Makó (Füleki), Mokrickij, Sinkó (Szlovák R.), Kriskó.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek már a mérkőzés elejétől kezdve mezőnyfölényben játszottak, de a vendégek kontratámadásai sokszor jelentettek veszélyt. A találkozó elején Makó Zsolt szerzett vezetést a kiskőrösieknek (1-0), majd Dulai János is egy szép lövéssel a kapuba talált (2-0). A szünet után kiegyenlített játék folyt a pályán és a 73. percben Füleki Antal gólja döntötte el a mérkőzést (3-0). A találkozó hajrájában Polyák Gergely is betalált a kapuba, akinek a találatával kialakult a 4-0-ás végeredmény.

Rácz János – Kiskőrösi LC edzője:

Nehéz mérkőzést játszottunk egy stabilan focizó ellenféllel szemben. Az első félidőben a szerencse is kellett ahhoz, hogy két gólt rúgjunk, de úgy érzem, összességében jobbak voltunk. Több cserelehetőségünk volt a kispadon, mint az ellenfelünknek, ami döntő volt a mérkőzés kimenetele szempontjából. Sokáig nyílt volt a találkozó és csak a harmadik gólunk után éreztem azt, hogy megvan a mérkőzés.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (72 db kép)
MEGOSZTÁS