Fertőtlenítő készüléket adományozott a Porsche Hungaria és a Volkswagen márkaszervíz hálózata, a Kiskőrösi Filadelfia Idősek Otthonának, 2020. október 29-én.

Opauszki György átveszi az adományt Lángné Béleczki Csillától és Kévés Ádámtól

Opauszki György, a Filadelfia Idősek Otthonának vezetője elmondta, hogy a Porsche Hungaria vezetősége, kereste fel a Baptista Szeretetszolgálatot, hogy szeretnének a Kiskőrösi Filadelfia Idősek Otthonának segíteni egy nagyobb adománnyal, a vírus elleni védekezésében. Fodor Attila, a Porsche Hungaria munkatársa egy héttel ezelőtt jelezte, hogy a mai napon, 2020.október 29-én átadásra kerül a fertőtlenítő készülék. Ezt a legközelebbi Volkswagen Márkakereskedés, a Soltvadkerti Kévés Autó-Autocent Kft. munkatársai, Lángné Béleczki Csilla és Kévés Ádám adták át.   

Opauszki György a fertőtlenítő készülékkel

„Minden eszközünkkel egy nemes ügyért”

-Hirdetés-

Lángné Béleczki Csilla elmondta, hogy a Porsche Hungaria vezetése úgy véli, hogy széleskörű társadalmi összefogásra van szükség ahhoz, hogy ezt a világjárványt a legkisebb áldozatokkal tudjuk átvészelni. Magyarország legnagyobb autóimportőr cégeként kiemelten fontosnak tartják, hogy ebben az összefogásban ők is kivegyék nagymértékben a részüket. Így április 29-én bejelentették, hogy a Volkswagen márkaszervíz hálózattal karöltve kívánnak segítséget nyújtani.

A statisztikák azt mutatják, hogy a járványban a legveszélyeztetettebb korosztály az idősek, így az idősotthonok védekezése kiemelten fontos. Ezért érezték azt, hogy ezen intézményeket és lakóikat támogassák azzal, hogy az ő magas szintű biztonságuk megteremtéséhez járuljanak hozzá.
Opauszki György, Lángné Béleczki Csilla és Kévés Ádám

 A kampány eredményeként, hazánk minden megyeszékhelyére, és két Budapesti intézménybe tudták adományozni, a beszerzésre került, összesen 20 db berendezést. Ezek az idősotthonok helyiségeinek folyamatos fertőtlenítését tudják biztosítani. A gépek hosszú távú működtetéséhez szükséges hatóanyagot is rendelkezésre bocsájtották.

A Mobilsept Kft. által gyártott professzionális eszköz az ózongenerátoros fertőtlenítésen túl egy speciális védőréteget is kijuttat a felületekre, ezzel nagymértékben megnövelve a fertőtlenítés hatásainak hosszú távú fenntartását.

A Filadelfia Idősek Otthona lakói nevében, hálás köszönetét fejezte ki Opauszki György, a Porsche Hungariának valamint a Soltvadkerti Kévés Autó-Autocent Kft.-nek és munkatársainak, a nagylelkű adományért

MEGOSZTÁS